Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Οι φωτογραφίες από την Κρήτη έφεραν αρνητικά σχόλια – «Εδώ ο κόσμος καίγεται και…»

Αντιδράσεις προκάλεσαν οι φωτογραφίες που ανέβασε η Δέσποινα Βανδή από τις διακοπές της στην Κρήτη με τον Βασίλη Μπισμπίκη, την ώρα που μαίνονται πυρκαγιές σε όλη τη χώρα.

Η τραγουδίστρια μοιράστηκε με τους ακολούθους της στο instagram μερικές φωτογραφίες από τις διακοπές τους και ανέβασε και ένα βίντεο στο προφίλ που έχει στο TikTok. Τα σχόλια κάτω από τις φωτογραφίες έπεσα “βροχή” με αρκετούς να επικρίνουν το timing που επέλεξε να μοιραστεί το πόσο καλά περνάει με τον σύντροφο και την κόρη της, την ώρα που οι πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν μάχη με τις φλόγες σε Αττική, Λουτράκι και Ρόδο.

«Εδώ ο κόσμος καίγεται και…» έγραψε ένας χρήστης, με έναν άλλον να αναφέρει: «Στην κοσμάρα σας…». Ενώ άλλος χρήστης του instagram τόνισε πως: «Λίγο περίεργο τέτοια ώρα να ανεβάζετε πολλοί τέτοιες φώτο» και ένας ακόμα συμφώνησε αναφέροντας: «Πες τα. Εδώ καράβια χάνονται βαρκούλες αρμενίζουν».

 

Πάντως αρκετοί ήταν και εκείνοι που θέλησαν να υπερασπιστούν την τραγουδίστρια και άφησαν σχόλια όπως: «Ζήστο Δεσποινάκι! Ζήσε το όπως θες εσύ για σένα και για το σύντροφό σου σε όλους τους υπόλοιπους δεν μας πέφτει λόγος!!», «Κάθε μέρα κάτι άσχημο γίνεται… κάποιος χάνετε… όλο μαυρίλα γύρω μας… τι να κάνουμε κυρία μου… η ζωή προχωρά!!!», «Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο; Γιατί πάντα κρίνετε τον κόσμο όταν κάνει κάτι πχ διακοπές στην προκειμένη, ενώ συμβαίνει κάτι κακό πχ φωτιές; δεν το καταλαβαίνω».

Διαβάστε τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση της τραγουδίστριας:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Despina Vandi (@desp1navandi)

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που έφεραν την θύελλα αντιδράσεων:

Το βίντεο που ανέβηκε στο TikTok από την Δέσποινα Βανδή

@desp1navandiofficial A day in Crete🏝️❤️🛫 #fyp #foryoupage #tiktok #summer #greektiktok ♬ Lovely Day Austin Millz Remix – Austin Millz

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ