Λήγει το «θρίλερ» μεταξύ Φαίης Σκορδά και ΣΚΑΪ 

Λήξη συναγερμού στο «θρίλερ» ανάμεσα στη Φαίη Σκορδά και τον ΣΚΑΪ, με τις δύο πλευρές να «κλειδώνουν» τους όρους της μεταξύ τους συνεργασίας για την προσεχή σεζόν. Ύστερα από μια σειρά γεγονότων που έφερε τεταμένο κλίμα ανάμεσα στις δύο πλευρές, ήρθε ο συμβιβασμός.

Την περασμένη Τρίτη, πραγματοποιήθηκε συνάντηση ανάμεσα στη Φ. Σκορδά και σε μέλη της διοίκησης του ΣΚΑΪ, κατά την οποία η παρουσιάστρια ζήτησε να εγκρίνει η ίδια τα πρόσωπα που θα βρεθούν στο πλευρό της, προκειμένου να συναινέσει στην αλλαγή ώρας της εκπομπής της. Μετά από εκτενή συζήτηση κατά τη διάρκεια της οποίας εκτέθηκαν προβληματισμοί, παράπονα και απαιτήσεις, οι δύο πλευρές φέρονται να έλυσαν τις όποιες διαφωνίες και να έδωσαν τα χέρια.

Όπως αναφέρει η Reallife, η Φ. Σκορδά, που έχει ήδη εδώ και 10 ημέρες στα χέρια της το συμφωνητικό για την αλλαγή ώρας της εκπομπής, αποφάσισε να βάλει την υπογραφή της. Οσο για τα πρόσωπα που θα την πλαισιώνουν, απομακρύνονται από το κάδρο ο Νίκος Μουρατίδης και η Νάνσυ Παραδεισανού, που θα μείνει τελικά στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου. Σίγουρη είναι η συμμετοχή του Λάμπρου Κωνσταντάρα, ενώ σε συζητήσεις βρίσκεται και ο Στέφανος Κωνσταντινίδης. Με ερωτηματικό παραμένει η συμμετοχή της Ελενας Χριστοπούλου.

Ο ΣΚΑΪ αφαίρεσε από το μπάτζετ της εκπομπής το κόστος για την ομάδα που επιμελείται την εμφάνιση της Ελ. Χριστοπούλου, κάτι που δυσαρέστησε τη γνωστή μάνατζερ αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησής της. 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ