Φωτιά σε εστιατόριο στον Νέο Κόσμο – Ερευνάται αν συνδέεται με πολεοδομικές παραβάσεις στη Μύκονο

Με τα όσα παράδοξα συμβαίνουν στην Μύκονο με τις πολεοδομικές και χωροταξικές παραβάσεις φαίνεται να σχετίζεται η φωτιά σε εστιατόριο στον Νέο Κόσμο τα ξημερώματα της Κυριακής.

Μύκονος: Απειλές, εκφοβισμοί και νέα υπόθεση ξυλοδαρμού από μπράβους

Η φωτιά ξέσπασε στις 04:00 τα ξημερώματα και για την κατάσβεση της επιχείρησαν 12 πυροσβέστες, 4 οχήματα και ένα ειδικό όχημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ, η φωτιά προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές στο εστιατόριο και το μαγαζί έχει καταστραφεί ολοσχερώς. Πληροφορίες από την Πυροσβεστική ανέφεραν ότι  με βάση τα ευρήματα που εντοπίστηκαν στο σημείο το πιθανότερο σενάριο, που εξετάζεται από τις αρχές, είναι αυτό του εμπρησμού. Έτσι οι έρευνες πλέον στρέφονται στο ποιοι είναι οι ιδιοκτήτες και ποια μπορεί να είναι τα κίνητρα των δραστών.

Το κατάστημα, που άνοιξε τον περασμένο Φεβρουάριο, ανήκει σε συγγενικό πρόσωπο πρώην στελέχους της Πολεοδομίας Σύρου. Μέχρι την συνταξιοδότηση του το εν λόγω στέλεχος είχε στην αρμοδιότητα του και την ευθύνη της Μυκόνου. Αυτό που ερευνάται από τις αρχές είναι αν σχετίζεται ο ενδεχόμενος εμπρησμός με όσα συμβαίνουν στην Μύκονο τους τελευταίους μήνες με κάποια καταστήματα τα οποία αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την εφαρμογή του νόμου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ