Φως στο Τούνελ: Θρίλερ με την εξαφάνιση του 41χρονου Μπάμπη Μουραλασβίλι – «Τον είδα να χάνεται μες στη νύχτα…»

Ένας νέος μάρτυρας, που φαίνεται να είναι ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τον αγνοούμενο Μπάμπη Μουραλασβίλι, λίγο πριν χαθεί από προσώπου γης, θέλησε να ρίξει …φως στην υπόθεση.

Ο ίδιος που είχε μιλήσει και στην αστυνομία, ισχυρίζεται, εκπομπή «Φως στο Τούνελ» πως αναγνώρισε τον 41χρονο στο πρόσωπο του άνδρα που είδε να κουτσαίνει στο σημείο του τροχαίου, ο οποίος λίγο μετά επιβιβάστηκε σ’ ένα λευκό αυτοκίνητο και εξαφανίστηκε.

«Ήμουν στο σπίτι μου, όχι πολύ μακριά από το σημείο, άκουσα το “μπαμ” και ήρθα να δω τι έγινε. Άφησα το αμάξι στη μέση του δρόμου για να κόψω την κυκλοφορία, γιατί ακόμα είχε κίνηση και το πρώτο που έκανα ήταν να ελέγξω αν ήταν κάποιος στο αμάξι. Δεν ήταν κανείς, οπότε άρχισα να ρωτάω τριγύρω. Με το που ήρθε η αστυνομία και έδειξε το δίπλωμα με τη φωτογραφία του, είπαν ότι τον είδαν. Τον είδα κι εγώ και παρατήρησα πως σαν να κούτσαινε λίγο. Με το που άρχισαν να φαίνονται οι φάροι από το περιπολικό, μπήκε σ’ ένα άσπρο αμάξι κι έφυγε», ανέφερε στην κάμερα της εκπομπής.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ