Φως στο Τούνελ: «Μου φέρανε τα πράγματα του μέσα σε μια κούτα» – Συγκλονίζει η μητέρα του Νίκου Κλειδώνη

Λίγες ώρες αφότου η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» έκλεισε τα φώτα του, τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου 4 Νοέμβρη, Πολωνός τουρίστας που έκανε την βόλτα του σε βραχώδη περιοχή της παραλιακής λεωφόρου, στην Αλθέα Κορωπίου, εντόπισε έναν ανθρώπινο σκελετό, στο 36ο χιλιόμετρο. Τα συνοδά στοιχεία τα οποία συνέλεξαν, «μιλούν» για τον 46χρονο Νίκο Κλειδώνη.

Η σορός περισυλλέχθηκε και απεστάλη σε ιατροδικαστές για την περεταίρω ερεύνα.

Το «Τούνελ» με την μητέρα του άτυχου προγραμματιστή και την δικηγόρο της, βρέθηκε στο σημείο που εντοπίστηκε ο σκελετός.

Η κυρία Αγγελική, φανερά συγκλονισμένη, περιγράφει τι ένιωσε, όταν οι αστυνομικοί της έδειξαν τα προσωπικά αντικείμενα του γιου της.

«Είδα το ρολόι του, είδα το τηλέφωνο του, αλλά αυτό κυρίως που μου επιβεβαίωσε εκατό τις εκατό ότι ήταν ο Νίκος, είναι μια μπομπονιέρα από τον γάμο του Ανδρέα Παπανδρέου που βρέθηκε στον σάκο που είχε. Την είχε πάρει πιθανότατα να την πουλήσει γιατί ένας κριτικός κάποτε την είχε κοστολογήσει δέκα χιλιάδες ευρώ», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με την μητέρα, η σορός του δεν θα μπορούσε να είναι στο σημείο εκείνο τόσο καιρό γιατί κάποιος θα την είχε δει αλλά και λόγω των υψηλών θερμοκρασιών του καλοκαιριού θα είχε μυρίσει.

Θεωρεί ότι κάποιος που είχε ακούσει για τα χρήματα του γιου της σε κρυπτονομίσματα, θα μπορούσε να του είχε κάνει κακό «από φθόνο».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ