Φως στο Τούνελ: «Μήπως ήταν αφορμή το στήσιμο μιας τελετής;» – Πολλά τα ερωτήματα γύρω από τον θάνατο του 19χρονου φοιτητή

Για λάθη και παραλείψεις από την πλευρά των Αρχών κάνει λόγο ο δικηγόρος του πατέρα του 19χρονου φοιτητή από τα Σπάτα, Ανδρέας Ηροδότου, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ».

Φως στο Τούνελ: Η ανατρεπτική μαρτυρία για τον θάνατο του 19χρονου φοιτητή από τα Σπάτα – ΒΙΝΤΕΟ

«Ο φάκελος βρίσκεται στον Εισαγγελέα από τον Σεπτέμβριο και θα υποβάλλουμε αίτηση προκειμένου να λάβει αντίγραφα ο τεχνικός σύμβουλος με σκοπό να διενεργηθεί μια αυτοψία στο χώρο. Να ξεκινήσουμε από το γεγονός ότι εδώ υπάρχει μια παράνομη στάση της αστυνομίας. Ξεκρεμάστηκε το πτώμα του άτυχου Νικόλα, κάτι που απαγορεύεται και βέβαια η νεκροψία έγινε στο νεκροτομείο, δεν έγινε στο χώρο», είπε ο δικηγόρος.

Και συνέχισε: «Με βάση την ιατροδικαστική, υπάρχει ένα συμπέρασμα ότι είχαμε απαιώρηση του Νικόλα για πολλές ώρες. Αυτό σημαίνει ότι το παιδί λογικά όλο το βράδυ ήταν κρεμασμένο. Που ήταν το περιβάλλον του Νικόλα, δηλαδή φίλοι, γνωστοί, συγγενείς; Δεν πρέπει να ερευνηθεί το σήμα από το κινητό τηλέφωνο του καθενός που μπορεί να είναι στο κάδρο μια εγκληματικής ενέργειας;».

Φως στο Τούνελ: «Τον στραγγάλισαν πριν τον κρεμάσουν στην ντουλάπα» – Τα σημάδια που δείχνουν εγκληματική ενέργεια

Ο Ανδρέας Ηροδότου, μίλησε και για το ορφανό αποτύπωμα που βρέθηκε μέσα στο δωμάτιο του 19χρονου φοιτητή.

«Από τη στιγμή που μπήκαν μέσα οι αστυνομικοί και έκοψαν το σχοινί, μπορεί να είναι το αποτύπωμα κάποιου αστυνομικού. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή υπήρχε διπλός ή τριπλός κόμπος και μάλιστα σφιχτός, στα χέρια. Μήπως ήταν αφορμή το στήσιμο μιας τελετής, η οποία θα μπορούσε να οδηγήσει σε έναν απαγχονισμό;».

Όπως αναφέρει, του κάνει μεγάλη εντύπωση το γεγονός ότι κλήθηκαν από πριν αστυνομία, πυροσβεστική και ΕΚΑΒ, σαν κάποιος να γνώριζε ότι κάτι κακό έχει συμβεί.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ