Φως στο Τούνελ: Η ανατρεπτική μαρτυρία για τον θάνατο του 19χρονου φοιτητή από τα Σπάτα – ΒΙΝΤΕΟ

Μια σημαντική μαρτυρία, σχετικά με τον θάνατο του 19χρονου φοιτητή από τα Σπάτα, είδε το φως της δημοσιότητας το βράδυ της Παρασκευής, μέσα από την εκπομπή «Φως στο Τούνελ»

Φως στο Τούνελ: «Τον στραγγάλισαν πριν τον κρεμάσουν στην ντουλάπα» – Τα σημάδια που δείχνουν εγκληματική ενέργεια

Ο κλειδαράς, ο οποίος ήταν αυτός που άνοιξε την πόρτα του σπιτιού του άτυχου νέου που βρέθηκε απαγχονισμένος τον Ιούλιο του 2022, μίλησε στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, αναφέροντας μερικά χρήσιμα πράγματα σχετικά με την έκβαση της υπόθεσης.

«Μπήκα από το παράθυρο της κουζίνας και άνοιξα την πόρτα. Η μάνα έφυγε προς το δωμάτιο του παιδιού. Εκείνη γνώριζε το σπίτι, εγώ δεν είχα αρμοδιότητα να κάνω κάτι περισσότερο. Δεν ξεκρέμασα εγώ το παιδί όπως είπαν κάποιοι» λέει χαρακτηριστικά.

Αναφέρει πως ανέβηκε στο δωμάτιο του 19χρονου για να δώσει ένα κοπτάκι που του ζήτησαν οι αστυνομικοί, ώστε να κόψουν τα κορδόνια από τα χέρια και το λαιμό του παιδιού.

«Δεν πείραξα καθόλου το παιδί. Το είχαν ήδη ξαπλωμένο. Το κρεβάτι του ήταν κοντά αν θυμάμαι καλά. Η μητέρα του φώναζε ότι ήταν νοσηλεύτρια και ότι ακούει την αναπνοή του, εγώ είχα πάθει σοκ και έκανα πίσω για να δώσουν οι διασώστες πρώτες βοήθειες με μαλάξεις. Τη φωνή της τη θυμάμαι ακόμα…», λέει χαρακτηριστικά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ