Νικόλας Μπράβος: «Ήταν η πιο δύσκολη περίοδος της ζωής μου – Πήρα σημαντικές αποφάσεις» – ΒΙΝΤΕΟ

Συνέντευξη παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά «Πρωίαν σε είδον», ο Νικόλας Μπράβος το μεσημέρι της Παρασκευής 8 Δεκεμβρίου.

Ο αγαπημένος ηθοποιός με αφορμή τη διπλή θεατρική του παρουσία τη φετινή σεζόν μίλησε για τα πρώτα του χρόνια στον χώρο της υποκριτικής, ενώ αναφέρθηκε και στη δύσκολη περίοδο που αντιμετώπισε στην καραντίνα.

Ειδικότερα, ο Νικόλας Μπράβος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ήταν πολύ μεγάλο σχολείο η τηλεόραση για μένα. Ξεκίνησα από μικρός να παίζω, από τα 22 μου. Νομίζω πως με βοήθησε να είμαι πιο γρήγορος και πιο αποτελεσματικός κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες».

«Τον πρώτο μισό της καραντίνας το πέρασα με έναν κάπως ρομαντικό τρόπο, θα έλεγα. Ήμουν ερωτευμένος και το ζούσα όλο αυτό στα άκρα. Ένιωθα σαν να παίζω σε κάποια ταινία επιστημονικής φαντασίας. Το δεύτερο όμως μισό το πέρασα πάρα πολύ μαύρα και καταθλιπτικά».

«Νομίζω πως ήταν η πιο δύσκολη περίοδος της ζωής μου μέχρι τώρα, μέσα από την οποία όμως νομίζω ότι με έναν τρόπο ξαναγεννήθηκα και με βοήθησε να πάρω κάποιες αποφάσεις πολύ σημαντικές. Οπότε ήταν ένα μεταβατικό στάδιο για μένα» συμπλήρωσε, επίσης, ο Νικόλας Μπράβος σε αυτή τη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη στην ΕΡΤ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ