Φονικό στον Μυλοπόταμο: Ραγίζει καρδιές η μαντινάδα της χήρας λίγες ώρες πριν από την κηδεία του 22χρονου

Με μία σπαρακτική μαντινάδα αποχαιρετά τον Κώστα Χαριτάκη, ο οποίος έπεσε νεκρός από σφαίρες συγχωριανού του στον Μυλοπόταμο, στην Κρήτη, η χήρα του.

Η ίδια βρέθηκε από τη μία στιγμή στην άλλη μόνη της, να μεγαλώνει το παιδί που έφερε στον κόσμο πριν από λίγες ημέρες. Δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει πως ο Κώστας δεν είναι πλέον δίπλα της, δεν είναι πλέον δίπλα στο παιδί τους.

Λίγες ώρες πριν από την κηδεία ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μία συγκλονιστική μαντινάδα.

«Πώς τον αποχωρίστηκες απού δεν είχες άλλο

το γιο σου απού θα ναι μοναχός στου δρόμου του το ζάλο.

Στο νέϊκό σου πρόσωπο ζωγραφισμένη η θλίψη

που΄ναι ο αέρας τση χαράς δα μπλιό για να φυσήξει

Οντέ μου το πρωτόπανε πως θελα το πιστέψω

πως ήπρεπε τον υστερνό χαιρετισμό να πέψω…»

Κρήτη- Μυλοπόταμος- ανάρτηση

Στις 5 το απόγευμα η κηδεία

Το τελευταίο αντίο θα πουν στις 5 το απόγευμα συγγενείς και φίλοι στον 22χρονο Κώστα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, cretapost.gr.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί στον Ιερό Ναό Παναγίας Πεντηκοστής και η ταφή θα γίνει στο κοιμητήριο του αγίου Μάμα.

Μυλοπόταμος- φονικό

Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στον δράστη του φονικού

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση όπως και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων άσκησε ο εισαγγελέας Ρεθύμνου στον 44χρονο που πυροβόλησε και σκότωσε τον 22χρονο στον Αργουλιό Μυλοποτάμου.

Ο δράστης με σκυμμένο το κεφάλι και παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης πέρασε το κατώφλι του δικαστικού Μεγάρου Ρεθύμνου ενώ ζήτησε και έλαβε προθεσμία από τον εισαγγελέα για να απολογηθεί το πρωί της Παρασκευής.

Υπενθυμίζεται ότι ο 44χρονος έχει ομολογήσει την πράξη του και μάλιστα συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του εμφανίστηκε το πρωί της Δευτέρας στο αστυνομικό τμήμα Ρεθύμνου όπου και παραδόθηκε.

Κρήτη- δολοφονία

Ο ίδιος μάλιστα παρέδωσε στους αστυνομικούς και το όπλο με το οποίο πυροβόλησε και σκότωσε τον άτυχο Κώστα έξω από το σπίτι της αδερφής του.

Ο ίδιος περιέγραψε προανακριτικά στους αστυνομικούς τους λόγους που όπλισαν το χέρι του με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό ενός νέου παιδιού, ο οποίος μάλιστα πρόσφατα είχε γίνει πατέρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 44χρονος ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι ο 22χρονος ήταν προκλητικός. Ενώ εκείνος θρηνούσε για τον πατέρα του, ο 22χρονος έπινε και γλεντούσε κάνοντας του μάλιστα παρατήρηση.

«Δεν σεβάστηκε ούτε τη μνήμη του πατέρα μου. Ξεπέρασε κάθε όριο», ανέφερε, σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr ο 44χρονος στους αστυνομικούς, περιγράφοντας τι τον οδήγησε να πατήσει την σκανδάλη.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ