Φονικό στην Ευρυτανία: Προστριβές είχαν τα δύο αδέλφια το τελευταίο διάστημα – Την Παρασκευή απολογείται ο δράστης

Συχνές προστριβές φαίνεται πως είχαν τα δύο αδέλφια το τελευταίο διάστημα, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με το φονικό στην Γρανίτσα Ευρυτανίας. Αυτά είναι τα νέα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Καρπενησίου, οι οποίοι αναζητούν το κίνητρο του 54χρονου, ο οποίος πυροβόλησε τον αδελφό του, με αποτέλεσμα ο δεύτερος να βρει ακαριαίο θάνατο.

Φονικό στην Ευρυτανία: Το κίνητρο του 54χρονου που σκότωσε τον αδελφό του αναζητούν οι αρχές

Ωστόσο, παρά τις προστριβές, τίποτα δεν έδειχνε πως θα υπήρχε αυτή η κατάληξη, όπως μεταδίδει το tvstar.gr. Δράστης και θύμα λογομάχησαν και στη συνέχεια ο δράστης άρπαξε την καραμπίνα του και πυροβόλησε μέσα από το παράθυρο τον αδελφό του, ο οποίος βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού, όπου ζούσαν μαζί με τους γονείς τους.

Ο 54χρονος δράστης οδηγήθηκε το απόγευμα της Τρίτης στο γραφείο του εισαγγελέα στο Καρπενήσι, από τον οποίο ζήτησε και πήρε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί την Παρασκευή.

Δολοφονία στην Ευρυτανία: Πυροβόλησε εξ επαφής τον αδελφό του, έξω από το σπίτι της μητέρας τους

Στο μεταξύ, η σορός του θύματος μεταφέρθηκε στην ιατροδικαστική υπηρεσία του Πειραιά, προκειμένου να υποβληθεί σε νεκροψία-νεκροτομή, αφού η Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Λαμίας είναι κλειστή λόγω απουσίας της νεκροτόμου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ