Ευγενία Δημητροπούλου: Οι ευχές για τα γενέθλια της κόρης της και η εντυπωσιακή τούρτα

Η κόρη της Ευγενίας Δημητροπούλου έγινε τριών ετών και η γνωστή ηθοποιός διοργάνωσε ένα πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια της μικρής Εύας. Η γνωστή ηθοποιός έχει μιλήσει ανοιχτά για την υιοθεσία της κόρης της, που άλλαξε τη ζωή τόσο της ίδιας όσο και του συζύγου της, Στέλιου Βλατάκη.

«Ένα παιδί όταν έρχεται είναι καταλυτικό σε ένα ζευγάρι, είναι πάρα πολύ ωραία αυτή η αλλαγή. Ένας από τους λόγους που μίλησα ανοιχτά για αυτό το θέμα ήταν ότι έχω μιλήσει με πάρα πολλά ζευγάρια. Δεν το περίμενα και χαίρομαι πάρα πολύ όταν ακούω για παρόμοιες υποθέσεις. Χαίρομαι όταν τελεσφορούν και οι δικές τους υποθέσεις. Νιώθω σαν να τα ξέρω αυτά τα παιδιά», είχε εξομολογηθεί η ηθοποιός, σε συνέντευξή της, στην εκπομπή «The 2night show» και στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Την Τρίτη (15/8), η Ευγενία Δημητροπούλου δημοσίευσε, στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, στιγμιότυπα από το πάρτι γενεθλίων της κόρης της, Εύας. Ανάμεσα στις φωτογραφίες που μοιράστηκε με τους followers της, ξεχωρίζει η εντυπωσιακή σοκολατένια τούρτα.

Στην λεζάντα της ανάρτησής της, η γνωστή ηθοποιός σημείωσε: «Χρόνια πολλά Εύα! Κάθε χρόνο τέτοια μέρα αλλά και κάθε μέρα θα δοξάζω την Παναγία για την ευλογημένη έμπνευση της ύπαρξης σου! Πέτα ψηλά! Dream big little girl!».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ