Folli Follie: Για τον Σεπτέμβριο μετατέθηκε η δίκη των 10 κατηγορουμένων

Για τις 14 Σεπτεμβρίου, μετατέθηκε η έναρξη της δίκης των 10 κατηγορουμένων για την υπόθεση των παραποιημένων οικονομικών ισολογισμών της Folli Follie και την εξαπάτηση των επενδυτών της εταιρείας. Μεταξύ αυτών που δικάζονται είναι ο ιδρυτής της Folli Δημήτρης  Κουτσολιούτσος, η σύζυγός του Καίτη και ο γιος τους Τζώρτζης.

Της Άννας Κανδύλη

Η δίκη είχε αναβληθεί 6 μήνες πριν λόγω της αποχής των δικηγόρων από πρωτοβάθμιες δίκες εγκληματικής οργάνωσης κι επρόκειτο να ξεκινήσει σήμερα από την αρχή, καθώς ο ΔΣΑ
έδωσε άδεια στους δικηγόρους να παραστούν. Όμως, λόγω κωλύματος της εισαγγελέως της έδρας η δίκη μετατέθηκε για τον Σεπτέμβριο.

Οι 10 κατηγορούμενοι θα δικαστούν μεταξύ άλλων και κατά περίπτωση, για τις κακουργηματικές πράξεις της εγκληματικής οργάνωσης, της πλαστογραφίας, της απάτης, της χειραγώγησης της αγοράς και της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες.

Ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος θα δικαστεί και για το κακούργημα της  κατάχρησης προνομιακής πληροφόρησης κατ’ εξακολούθηση και κατ’ επάγγελμα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ