Φίλη 19χρονης που πέταξε το βρέφος στα σκουπίδια: Ήταν μόνιμα στην…τσίτα – ΒΙΝΤΕΟ

Φίλη της 19χρονης που συνελήφθη για τη δολοφονία του νεογέννητου μωρού της μίλησε στην εκπομπή του Ε «Tatiana Live» και εμφανίστηκε συγκλονισμένη από αυτό το γεγονός.

Όπως τόνισε η νεαρή κοπέλα «δεν μπορούσα να το πιστέψω ότι ήταν η συγκεκριμένη. Απλά…επειδή την ήξερα δεν πήγε το μυαλό μου. Ούτε που είχαμε μιλήσει…ότι θα ήταν αυτή που θα είχε κάνει αυτό το πράγμα. Γιατί τελευταία μιλούσαμε, αλλά δεν μου είπε. Πιστεύω ότι εάν αυτή ήθελε να κρατήσει το παιδί θα μου το έλεγε. Ήξερα ότι είχε σχέση με κάποιον και, απλά, χώρισαν γιατί δεν ήταν σωστός απέναντί της. Αυτό μου είχε πει. Τελευταία ήταν κάπως, στην ψυχολογία της χάλια. Γιατί μιλούσαμε…μου λέει “δεν είμαι και πολύ καλά”. είχε συνέχεια νεύρα, συνέχεια νεύρα. Φαινόταν και από τον τρόπο που μιλούσε και από αυτά που ανέβαζε στο Facebook, απλά, επειδή και εγώ περνούσα τις φάσεις μου, της έλεγα ότι και εγώ δεν είμαι καλά ξέρω γω…αλλά μέχρι εκεί. Αλλά, ήταν μονίμως στην τσίτα».

Σχετικά με τον χαρακτήρα της 19χρονης τόνισε πως «ήταν ήσυχη, της άρεσε πολύ να κάνει χαβαλέ, πλάκα…Ταιριάζαμε πολύ σε αυτό, γιατί κάναμε πολλή πλάκα μεταξύ μας. Μόνο αυτό. Δεν έδειχνε…δεν μου πήγαινε καν το μυαλό ότι θα μπορούσε να κάνει τέτοιο πράγμα. Δεν μπορώ να το πιστέψω ακόμα. Η τελευταία σχέση που είχε τώρα δεν πρέπει να κράτησε πολύ. Πιο παλιά τα είχε με έναν στρατιωτικό και χώρισαν και τώρα ήταν με κάποιον άλλον, που και με αυτόν χώρισε. Ήξερα ότι ο πατέρας της είχε πεθάνει και ότι ζούσε με τη μαμά της. Δεν θυμάμαι αν μου είχε αναφέρει κάτι άλλο. Πρέπει να είναι ένα, δύο χρόνια που ήρθε στην Αθήνα. Μιλούσαμε για τις σχέσεις της, ότι δεν έχει βρει κάποιον κατάλληλο και της έλεγα και “εγώ το ίδιο”. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι θα έκανε κάτι τέτοιο, αλήθεια δεν μπορώ…Είμαι πάρα πολύ χάλια, δεν μπορώ να καταλάβω ότι έκανε κάτι τέτοιο. Και φαινόταν και στις φωτογραφίες και στον τρόπο που μιλούσαμε ότι είναι καλά. Άλλες φορές ήταν στα κάτω της, και επειδή καταλαβαίνω ότι όλος ο κόσμος το έχει αυτό, μια είναι έτσι, μια είναι αλλιώς ήξερα σε τι μπορεί να οφείλεται. Εντάξει, γυναίκες είμαστε, μπορεί να είχε τα δικά της. Δεν θα μου το έλεγε γιατί, εφόσον έκανε κάτι τέτοιο θα αναρωτιόμουν και εγώ μετά “τι έγινε αυτό το παιδί”. Αν μου έλεγε ότι ήταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη θα τη ρωτούσα.

Δείτε το βίντεο του Ε

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ