Φάρσαλα: Πήγε με το δίκανο στο καφενείο και άνοιξε πυρ λόγω… μουσικής – Ένας τραυματίας

Σκηνές τρόμου έζησαν θαμώνες καφενείου το βράδυ του Σαββάτου στα Φάρσαλα. Ένας 60χρονος άνδρας σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, πυροβόλησε και τραυμάτισε  έναν 44χρονο σε καφενείο του χωριού Άγιος Κωνσταντίνος των Φαρσάλων, το βράδυ του Σαββάτου, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να χρειαστεί να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Λάρισας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr, ο δράστης επέμενε να βάλουν τραγούδια στο καφενείο ενώ οι υπόλοιποι θαμώνες παρακολουθούσαν αγώνα ποδοσφαίρου. Αφού τσακώθηκε με υπάλληλο του καφενείου και με θαμώνα διότι δεν του κάνανε το χατίρι, αποχώρησε από το μαγαζί, μετέβη στο σπίτι του άρπαξε το δίκαννο και επέστρεψε με άγριες διαθέσεις και άρχισε να πυροβολεί προς το τραπέζι που καθόταν πέντε θαμώνες μαζί.

Πέντε περίπου σκάγια καρφώθηκαν στον έναν θαμώνα που την… πλήρωσε καθώς δεν ήταν εκείνος με τον οποίο είχε έρθει προηγουμένως σε λεκτική διαμάχη ο 60χρονος και δεν είχε καμία εμπλοκή στον καυγά.

Ο άτυχος 44χονος που τραυματίστηκε μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Λίγη ώρα αργότερα, ο δράστης συνελήφθη σε περιοχή των Φαρσάλων από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος και κατασχέθηκαν το όπλο, το οποίο ήταν παραποιημένο, δύο χρησιμοποιημένα φυσίγγια και δέκα σκάγια.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ