Εξελίξεις στην υπόθεση Ρέστη

Εξελίξεις στην υπόθεση Ρέστη

 

Εξελίξεις στη δικαστική εμπλοκή του επιχειρηματία Βίκτωρα Ρέστη. Όπως μετέδωσε το MEGA, σύμφωνα με απόφαση του μονομελούς πρωτοδικείου που δημοσιεύτηκε σήμερα αναγνωρίζεται εμμέσως ότι το δάνειο ύψους 5,8 εκατ. ευρώ που δόθηκε από την τράπεζα FΒB συμφερόντων του κ.Ρέστη στην εταιρεία ΑΑΜ holdings, ένα δάνειο για το οποίο είναι προφυλακισμένος, ο εφοπλιστής είναι εγγυημένο.

Με την απόφαση διατάσσεται η εγγραφή προσημείωσης ακινήτου που σήμερα στεγάζεται πρεσβεία στο Ψυχικό αξίας 7,1 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με το MEGA, η εξέλιξη αυτή έρχεται μετά τη μήνυση αλλά και τα ασφαλιστικά μετρα που είχε καταθέσει ο εφοπλιστής πέρυσι τον Νοέμβριο σε βάρος του πρώην συνεργάτη του Αναστάσιου Πάλλη, ο οποίος είναι καταζητούμενος, με τα οποία η τράπεζα ζητούσε να  εγγραφεί προσημείωση σε ακίνητα συμφερόντων του Αναστάσιου Πάλλη.

Ο Βίκτωρας Ρέστης έχει ήδη καταθέσει αίτηση αποφυλάκισης ενώπιον του συμβουλίου ενώ έχει επιστρέψει στον εκκαθαριστή τη FΒB το ποσό των 5.8 εκατ ευρώ για λόγους ηθικής τάξης όπως έχει υποστηρίξει και όχι γιατί δέχεται την κατηγορία της υπεξαίρεσης που του αποδίδεται.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ