Εξάρθρωσαν σπείρα μαστροπών

Εξάρθρωσαν σπείρα μαστροπών

Εξαρθρώθηκε στην Αθήνα εγκληματική οργάνωση σεξουαλικής εκμετάλλευσης αλλοδαπών γυναικών.

Κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε σε ξενοδοχείο στη Γλυφάδα και στη Βάρκιζα, εντοπίσθηκαν και συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί, υπήκοοι Συρίας, ηλικίας 23, 30 και 37 ετών,  μέλη της εγκληματικής οργάνωσης. Αναζητούνται ακόμα τρεις συνεργοί τους, ένας 48χρονος και δύο αλλοδαπές, υπήκοοι Ρωσίας.

Οι κατηγορίες που τους βαρύνουν, αφορούν τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης, της σωματεμπορίας και της αρπαγής.

Ειδικότερα, μετά από διερεύνηση καταγγελίας 25χρονης αλλοδαπής, εξακριβώθηκε η δράση εγκληματικής οργάνωσης, τα μέλη της οποίας εντόπιζαν μέσω διαδικτύου στις χώρες προέλευσης τους, αλλοδαπές γυναίκες και εκμεταλλευόμενοι την δεινή τους οικονομική κατάσταση και με την υπόσχεση ότι θα τις φέρουν στη χώρα μας για να εργασθούν με μεγάλες οικονομικές απολαβές, αποσπούσαν την συναίνεση τους και τις μετέφεραν στην Ελλάδα.

Στη  συνέχεια, αφού αφαιρούσαν τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα, τις εξανάγκαζαν, να εκδίδονται σε διάφορες περιοχές της Αττικής σε ξενοδοχεία ή διαμερίσματα, παρακρατώντας σε πολλές περιπτώσεις το σύνολο ή μεγάλο μέρος των εισπράξεών τους, ενώ σε μερικές περιπτώσεις τις μετέφεραν και σε άλλες χώρες του εξωτερικού.

 

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.