Εξάρχεια: «Να σαπίσει στη φυλακή» λέει ο πατέρας του 48χρονου που σκότωσε τον μουσικό – Η καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία

Για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος του πατέρα του, για κλοπές και ληστείες είχε απασχολήσει τις Αρχές ο 48χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος του μουσικού στα Εξάρχεια, καθώς και είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική.

Οι αστυνομικοί όταν μπήκαν στο σπίτι του 50χρονου μουσικού και τον βρήκαν με χτυπήματα στο κεφάλι από σφυρί. Λίγες ώρες πριν, είχε ανοίξει την πόρτα του διαμερίσματός του σε έναν φίλο του από τον Τύρναβο . Οι άνδρες της Aσφάλειας προσήγαγαν τον φίλο του ο οποίος ήταν μαζί του μέσα στο διαμέρισμα. Σύμφωνα με πληροφορίες του Star κατά την προσαγωγή του ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Ο 48χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος έφτασε στην Αθήνα λίγες ώρες πριν το φόνο  με ένα κλεμμένο αμάξι. Σύμφωνα με το Star, στις 20 Ιανουαρίου, 3 εβδομάδες πριν το έγκλημα στα Εξάρχεια, ο πατέρας του τον είχε καταγγείλει για ενδοοικογενειακή βία. Είχε συλληφθεί και δικαστεί σε 2 χρόνια φυλάκισης με αναστολή και κυκλοφορούσε ελεύθερος.

Μάλιστα ο πατέρας του δήλωσε στο Star: «Μου επιτέθηκε και με χτύπαγε επί μια ώρα… Το πρόσωπό μου ήταν μαύρο επί 10 μέρες… Επιθετικότατος σε μένα κάθε μέρα… Αυτός έσπασε και πόρτες, έσπασε και τραπέζια, έσπασε και τηλέφωνα».

Όσον αφορά το τι του είπε όταν του τηλεφώνησε σήμερα το πρωί μέσα από το τμήμα, δήλωσε: «Μάλωσε με το θύμα, έτσι μου είπε».

Το ποινικό παρελθόν του κατηγορούμενου

Δεν ήταν όμως το μοναδικό περιστατικό στο οποίο ο κατηγορούμενος ήταν αρνητικός πρωταγωνιστής. Στις 20 Μαΐου του 2021 είχε ξυλοκοπήσει πολίτη στον Τύρναβο, ενώ στις 13 Ιανουαρίου του 2024 είχε απειλήσει πελάτες αλλά και ιδιοκτήτη επιχείρησης στην ίδια περιοχή.

Ο επιχειρηματίας μίλησε στο Star για τον «τρόμο του Τυρνάβου», όπως τον αποκάλεσε.

Σύμφωνα επίσης με πληροφορίες του Star, είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική δύο φορές, του είχε δοθεί αγωγή αλλά είναι άγνωστο αν την έπαιρνε, και έκλεβε, χτυπούσε, είχε παραβατική συμπεριφορά, μπαινόβγαινε στα αστυνομικά τμήματα.

«Να σαπίσει στη φυλακή!» ζητά μάλιστα ο ίδιος ο πατέρας του μιλώντας στο Star.

«Τσακωθήκαμε και άρχισα να τον χτυπάω»

«Τσακωθήκαμε και άρχισα να τον χτυπάω» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ο 48χρονος, ο οποίος φιλοξενούσε το θύμα στο διαμέρισμά του στην οδό Χαριλάου Τρικούπη.

«Θυμάμαι ότι τον χτυπούσα πολλή ώρα με ένα αντικείμενο που ήταν ή ένα σφυρί ή κάτι σαν ένα μικρό δρεπάνι. Τον χτυπούσα με τη λαβή του, αλλά και με τα χέρια μου.  Δεν θυμάμαι όμως την αιτία του καβγά, αλλά κράτησε πολλή ώρα», φέρεται να είπε ο 48χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr.

Το χρονικό της δολοφονίας του μουσικού στα Εξάρχεια

Ο 50χρονος μουσικός βρέθηκε νεκρός το πρωί της Πέμπτης 8/2 σε διαμέρισμα 4ου ορόφου στην οδό Χαριλάου Τρικούπη. Το θύμα έφερε τραύμα στο κεφάλι, ενώ δίπλα του βρέθηκε ένα σφυρί και ένα μαχαίρι.

Αμέσως σήμανε συναγερμός στις αρχές, ωστόσο δεν ήταν σαφές από την πρώτη στιγμή εάν επρόκειτο για εγκληματική ενέργεια. Ωστόσο, λίγο αργότερα επιβεβαιώθηκε από τον ιατροδικαστή ότι επρόκειτο για εγκληματική ενέργεια, και διαπιστώθηκε ότι το θύμα έφερε τραύματα από αντικείμενο σε κεφάλι και σώμα.

Ο 48χρονος, που φιλοξενούσε το θύμα, προσήχθη, ωστόσο δεν είχε περιγράψει στους αστυνομικούς τι είχε συμβεί, καθώς ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Σημειώνεται ότι γείτονες είχαν δει ένα άτομο στο παράθυρο του διαμερίσματος, το οποίο καλούσε σε βοήθεια, χωρίς να έχει διευκρινιστεί αν ήταν ο 50χρονος λίγο πριν πέσει νεκρός ο συγκάτοικός του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ