Ένταση στην Εξεταστική για τα Τέμπη: Βουλευτής της Νίκης έκανε… διατάσεις για να ξεπιαστεί – Οργή από Μαρκόπουλο

Ένταση για ακόμη μία φορά στη συνεδρίαση της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής για την τραγωδία των Τεμπών, καθώς σημειώθηκε σφοδρή σύγκρουση μεταξύ του Δ. Μαρκόπουλου και του εισηγητή της Νίκης, Νίκο Βρεττό.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο βουλευτής της Νίκης πήρε τον λόγο ώστε να θέσει ερωτήματα στον μάρτυρα, με τον πρόεδρο της Επιτροπής να παρεμβαίνει, ζητώντας του να μην επαναλαμβάνει ερωτήσεις που έχουν ήδη κατατεθεί. Τότε ο κ. Βρεττός αντέδρασε από την πλευρά του.

Η κατάσταση ξέφυγε, όταν ο κ. Μαρκόπουλος απευθυνόταν στον βουλευτή της Νίκης, με τον δεύτερο να σηκώνεται και να κάνει… ασκήσεις γυμναστικής, προκαλώντας την οργή του προέδρου της Επιτροπής.

Η διαδικασία διεκόπη για λίγα λεπτά, με την ένταση να συνεχίζεται και εκτός αιθούσης. «Καταλαβαίνεις τι κάνουμε εδώ; Με τι σοβαρό ζήτημα ασχολούμαστε;» είπε με έντονο ύφος προς τον βουλευτή ο κ. Μαρκόπουλος, με τον βουλευτή της Νίκης να επικαλείται πόνους στη μέση, ενώ ο πρόεδρος της Επιτροπής τον αποκάλεσε «ανεκδιήγητο» και χρειάστηκε να επέμβουν κι άλλοι βουλευτές για να εκτονωθεί η κατάσταση.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ