Νέα Σμύρνη: Εξαφανίστηκε ανήλικη – Συναγερμός στις Αρχές

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές μετά την εξαφάνιση της 16χρονης Αραπάι Μπλεόνα, από πλαίσιο παιδικής προστασίας στην περιοχή της Νέας Σμύρνης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του «Χαμόγελο του Παιδιού»

Στις 22/02/2023, απογευματινές ώρες, εξαφανίστηκε από πλαίσιο παιδικής προστασίας στην περιοχή της Νέας Σμύρνης, η Αραπάϊ (Arapaj) (επ) Μπλεόνα (Bleona) (ον), 16 ετών, αλβανικής καταγωγής. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε σήμερα, 24/02/2023, και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ανήλικης κατόπιν εισαγγελικής εντολής, καθώς συντρέχουν λόγοι που θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η Αραπάϊ (Arapaj) (επ) Μπλεόνα (Bleona) (ον) έχει ύψος 1.70 μ., ζυγίζει 70 κιλά, έχει μαύρα μακριά μαλλιά και γαλάζια μάτια. Φορούσε μαύρο παντελόνι φόρμας, μαύρη ζακέτα και μαύρα αθλητικά παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-apple

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ