Αγγελική Νικολούλη: Ομολογώ ότι σοκαρίστηκα, αλλά δεν έδειξα το παραμικρό

Στην υπόθεση της δολοφονίας του 75χρονου λιμενεργάτη στη Ρόδο και στην άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του γιου του, αναφέρθηκε η Αγγελική Νικολούλη λίγες ώρες πριν από την εκπομπή «Φως στο Τούνελ», που αναμένεται να προχωρήσει σε νέες αποκαλύψεις.

Ο 40χρονος γιος του δολοφονημένου άνδρα είχε μιλήσει αρκετές φορές στο «Τούνελ», ζητώντας βοήθεια ώστε να βρεθεί ποιος σκότωσε τον πατέρα του. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, έχει μεν ασκηθεί ποινική δίωξη σε βάρος του, αλλά δεν έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Σχολιάζοντας τις πληροφορίες αυτές, η Αγγελική Νικολούλη τόνισε ότι «τόσα χρόνια που κάνω αστυνομικό ρεπορτάζ δεν το έχω ξαναδεί αυτό κι απ’ ότι ακούω κι από άλλους νομικούς δεν συνηθίζεται. Σε ένα τέτοιο ειδεχθές έγκλημα, όπως το παρουσιάζουν οι ίδιοι, να ασκούν ποινική δίωξη, να απαγορεύουν την έξοδο από τη χώρα και μετά να μην βγαίνει το ένταλμα σύλληψης… Κάποιος πρέπει να μας το εξηγήσει».

Όπως είπε η ίδια στο MEGA, ο 40χρονος επιμένει στην αθωότητά του και υποστηρίζει πως τον κατηγορούν άδικα για τη δολοφονία του πατέρα του. «Όλους αυτούς τους μήνες το ‘Τούνελ’ που ανέδειξε την ιστορία συνέχιζε την έρευνα και μας βοηθούσε ο ίδιος ο 40χρονος. Υπήρχαν ημέρες που μας έπαιρνε και τέσσερις φορές τηλέφωνο. Μετά την πολύωρη ανάκρισή του στην ασφάλεια μιλήσαμε αρκετά. Όταν ασκήθηκε η δίωξη μας έστειλε τα σχετικά έγγραφα και μιλήσαμε πάλι. Επιμένει ότι θέλουν να τον τυλίξουν σε μία κόλλα χαρτί και να τον κλείσουν στη φυλακή», τόνισε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια.

«Τώρα υπάρχουν πολλά στοιχεία από τις επαφές μας, από την έρευνα που είχαμε κάνει, από κάτι που συνέβη ζωντανά στο πλατό και το παρατήρησαν οι Αρχές κι εγώ εκείνη την ώρα ομολογώ ότι σοκαρίστηκα, αλλά δεν έδειξα το παραμικρό. Υπάρχει ένα παρασκήνιο και στοιχεία, που θα τα δούμε», είπε στη συνέχεια.

Εκτός από την δολοφονία στη Ρόδο, η σημερινή εκπομπή θα ασχοληθεί και με μία υπόθεση που είχε συνταράξει το πανελλήνιο. Όπως ανέφερε η Αγγελική Νικολούλη μία πληροφορία που έλαβε η εκπομπή από κρατούμενο τους οδήγησε σε ένα μακάβριο εύρημα, σε ένα δάσος. «Αυτό που μας είπε ο κρατούμενος το βρήκαμε, τώρα είναι να αποδειχτεί κάτι άλλο… Πού θα οδηγήσει θα δούμε», τόνισε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ