Άγιος Παντελεήμονας: Προσπάθησαν να κάνουν έξωση σε 50χρονη γυναίκα – «Τελείωνε, μας καθυστερείς»

Ακόμη μία προσπάθεια έξωσης αποτράπηκε σήμερα, αυτή τη φορά εναντίον μίας 50χρονης ανάπηρης γυναίκας, στον Άγιο Παντελεήμονα.

Δικαστικός επιμελητής, με την συνοδεία αστυνομίας, επιχείρησε να πετάξει την 50χρονη γυναίκα έξω από το σπίτι της, το οποίο βρίσκεται στη συμβολή των οδών Αντιοχείας 20 και Ιθάκης.

Όπως καταγγέλλει η ίδια η γυναίκα, η οποία είναι σε αναπηρικό αμαξίδιο, είχε πάρει στεγαστικό δάνειο και είχε αδυναμία αποπληρωμής. Το δάνειο πέρασε σε fund και όταν η γυναίκα πήρε την πενιχρή αναπηρική σύνταξη των 300 ευρώ ζήτησε να γίνει διακανονισμός. Όμως ποτέ δεν έλαβε απάντηση, με αποτέλεσμα σήμερα να επιχειρήσουν να την πετάξουν έξω από το σπίτι της.

Η απόπειρα έξωσης αποτράπηκε έπειτα από παρέμβαση εργατικών σωματείων, συνδικαλιστών και μελών του ΚΚΕ, όπως αναφέρει το 902.gr, που μεταδίδει ότι οι αστυνομικές δυνάμεις έφτασαν στο σημείο να μαζέψουν τα φάρμακα της γυναίκας και να τα βγάλουν έξω από το διαμέρισμα.

Η γυναίκα με δάκρυα στα μάτια περιέγραψε πώς προσπάθησαν να την διώξουν από την κατοικία της. «Μου είπαν ‘σε 5 λεπτά ετοιμάσου, φεύγεις. Τελείωνε, μας καθυστερείς’. Μου λένε ‘σήκω, θα πας σε γηροκομείο’. Εσύ την μάνα σου σε γηροκομείο θα την πήγαινες; 50 χρονών είμαι, δεν είμαι γριά. Επειδή αρρώστησα; Απ’ αυτούς αρρώστησα», ξέσπασε η γυναίκα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ