Εξαφάνιση 31χρονου στο Μεσολόγγι: Συμπληρωματική κατάθεση από τον φίλο του κρεοπώλη

Για συμπληρωματική κατάθεση κλήθηκε ο φίλος του 50χρονου κρεοπώλη σχετικά με την εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι. Το στίγμα του τηλεφώνου του 36χρονου έχει εντοπιστεί στην περιοχή που εξαφανίστηκε ο Μπάμπης, την ίδια ημέρα και ώρα, όπως και του 50χρονου. Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο… κάδρο των Αρχών έχουν μπει και άλλα τρία άτομα που καλούνται να πουν αν γνωρίζουν κάτι σχετικά με την υπόθεση – θρίλερ. Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες μετά και τη σύλληψη του κρεοπώλη, ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία με δόλο.

Όπως έχει γράψει το enikos.gr, ο 36χρονος ανέφερε όταν κλήθηκε για πρώτη φορά από τους αστυνομικούς, το περιεχόμενο των μηνυμάτων με τον κρεοπώλη, χωρίς να διευκρινίσει γιατί τα διέγραψε.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, ο 50χρονος δήθεν του είπε ότι «έχει εξαφανιστεί ο Μπάμπης και πάνε να με μπλέξουν». Ο κρεοπώλης του ζήτησε στη συνέχεια να τον βοηθήσει, ώστε να βρουν πού βρίσκεται ο Μπάμπης, όπως ισχυρίστηκε ο φίλος του 50χρονου.

«Παρέδωσα το κινητό, ώστε οι Αρχές να ερευνήσουν αν θέλουν κάτι, καθώς έχω μωρό παιδί και δεν έχω την δυνατότητα ανά πάσα στιγμή να είμαι διαθέσιμος. Έχουμε καταθέσει στις Αρχές όσες φορές μας κάλεσαν, με τελευταία φορά την Τρίτη 16/1. Δεν γνωρίζουμε τι έχει γίνει, δεν μας λένε από τις Αρχές κάτι, αναμένουμε κι εμείς. Μας είπαν ότι σύντομα θα έχουμε εξελίξεις», δήλωσε χθες στο Mega.

Η σύλληψη του κρεοπώλη

Σε σύλληψη μετατράπηκε νωρίτερα η προσαγωγή του 50χρονου, ο οποίος ήταν ο βασικός ύποπτος για την εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι. Εκδόθηκε ένταλμα για τη σύλληψή του με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας με δόλο.

Όπως έγραψε νωρίτερα το enikos.gr, ήταν θέμα χρόνου να εκδοθεί το ένταλμα σύλληψης για τον κρεοπώλη, ο οποίος χθες κλήθηκε για συμπληρωματική κατάθεση στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αιτωλοακαρνανίας.

Κατά την πολύωρη αναμονή του στην Αστυνομία ο 50χρονος ήταν «σφίγγα» καθώς δεν άνοιξε το στόμα του να πει το παραμικρό, όπως αναφέρουν πληροφορίες. Έξω από την Αστυνομική Διεύθυνση είχαν συγκεντρωθεί συγγενείς και φίλοι του 31χρονου αγνοούμενου και φώναζαν «πού είναι ο Μπάμπης;».

Οι αστυνομικοί αντιμετωπίζουν από την πρώτη στιγμή τον 50χρονο κρεοπώλη ως βασικό ύποπτο, καθώς έχουν διαπιστωθεί αρκετές αναντιστοιχίες σε αυτά που έχει υποστηρίξει και στα όσα έχουν μπορέσει οι αστυνομικοί να συλλέξουν, είτε με αξιοποίηση μαρτυρικών καταθέσεων, είτε με βίντεο, οπτικό υλικό, αλλά και από την ανάλυση των κινητών τηλεφώνων.

Ο ίδιος κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις και για αυτά τα οποία του έχει αποδώσει ένας συγκρατούμενός του σε κελί κράτησης στην Αστυνομική Διεύθυνση. Φέρεται να είχε υποστηρίξει το άτομο αυτό ότι τον ρώτησε για το πώς είναι η κατάσταση στις φυλακές Κορυδαλλού.

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ