Εύβοια: Νέο βίντεο με το ελικόπτερο που έπεσε – ΦΩΤΟ από τις έρευνες

Ιδιωτικό ελικόπτερο κατέπεσε στη βόρεια Εύβοια η οποία πλήττεται από την κακοκαιρία Elias. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το ελικόπτερο κατέπεσε στη θάλασσα, στο Αχλάδι Εύβοιας. Το ελικόπτερο χάθηκε από τα ραντάρ της ΥΠΑ ενώ πετούσε πάνω από τη Βόρεια Εύβοια.

Πρόκειται για Agusta Α109, πολιτικού τύπου και εκτελούσε ιδιωτική πτήση, Αφίδναι- Μαντούδι – Βιομηχανική Περιοχή Βόλου. Απογειώθηκε στις 10:13´ το πρωί και ξαφνικά χάθηκε το στίγμα του από τα ραντάρ της ΥΠΑ.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για δύο επιβαίνοντες, ωστόσο στο σχέδιο πτήσης φέρεται να είχε δηλωθεί μόνο ο πιλότος, σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr

Σε εξέλιξη είναι αεροναυαγοσωστική επιχείρηση με Super Puma το οποίο απογειώθηκε από την 111 πτέρυγα μάχης, ενώ στο σημείο έχουν σπεύσει δυνάμεις του λιμενικού.

Στην επιχείρηση συμμετέχουν 4 σκάφη του λιμενικού και δύο ιδιωτικά σκάφη. Στην περιοχή μεταβαίνουν και χερσαίες δυνάμεις της ΕΜΑΚ, όμως υπάρχει δυσκολία να προσεγγίσουν το σημείο, λόγω των καιρικών συνθηκών, καθώς και δυνάμεις του 575 τάγματος πεζοναυτών που βρίσκονται στην Εύβοια λόγω της κακοκαιρίας Elias.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ