Εύβοια: Η στιγμή της πτώσης του ελικοπτέρου – Βίντεο ντοκουμέντο

Ελικόπτερο έπεσε πριν από λίγο στην Βόρεια Εύβοια και συγκεκριμένα στην παραλία Αχλαδίου, έχοντας σημάνει συναγερμό στις αρχές.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας το ελικόπτερο φαίνεται να χάνει ύψος και να εξαφανίζεται μέσα στην καταχνιά που επικρατεί στην περιοχή λόγω της κακοκαιρίας Elias, και να καταλήγει στο νερό.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του enikos.gr , έχει καταγραφεί κίνηση ελικοπτέρου πολιτικού τύπου Α109 το οποίο εκτελούσε δρομολόγιο από το Μαντούδι για τον Βόλο, με τουλάχιστον δύο επιβαίνοντες. Συγκεκριμένα, το ελικόπτερο, που εκτελούσε ιδιωτική πτήση, ζήτησε να απογειωθεί στις 10.19 από λόφο στο Μαντούδι με προορισμό τη βιομηχανική περιοχή στον Βόλο.

Τα ραντάρ της πολεμικής αεροπορίας έχασαν την επαφή μαζί του και έγιναν προσπάθειες για τον εντοπισμό του.  Το ελικόπτερο φέρεται να έχει πέσει στην θάλασσα.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

Νέο βίντεο με το ελικόπτερο που έπεσε – ΦΩΤΟ από τις έρευνες

Νέο βίντεο από τη στιγμή της πτώσης του ελικοπτέρου φέρνει στο φως της δημοσιότητας το enikos.gr.

Σε εξέλιξη είναι αεροναυαγοσωστική επιχείρηση με Super Puma το οποίο απογειώθηκε από την 111 πτέρυγα μάχης, ενώ στο σημείο έχουν σπεύσει δυνάμεις του λιμενικού.

Στην επιχείρηση συμμετέχουν 4 σκάφη του λιμενικού και δύο ιδιωτικά σκάφη. Στην περιοχή μεταβαίνουν και χερσαίες δυνάμεις της ΕΜΑΚ, όμως υπάρχει δυσκολία να προσεγγίσουν το σημείο, λόγω των καιρικών συνθηκών, καθώς και δυνάμεις του 575 τάγματος πεζοναυτών που βρίσκονται στην Εύβοια λόγω της κακοκαιρίας Elias.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ