Ευρυτανία: ΒINTEO-ντοκουμέντο με την 48χρονη να οδηγεί προς την λίμνη

Με την αγωνία να κορυφώνεται για την τύχη της 48χρονης Ευρυδίκης, η οποία αγνοείται από την Πέμπτη, στην Ευρυτανία, θα επαναληφθούν το πρωί οι έρευνες στον βυθό της λίμνης Κρεμαστών, ενώ βίντεο ντοκουμέντο δείχνει το αυτοκίνητο της γυναίκας να κατευθύνεται την Κυριακή προς τη γέφυρα Τατάρνας όπου βρέθηκε αργότερα από τις αρχές.

Το πρωί, το υποβρύχιο drone τελευταίας τεχνολογίας θα σκανάρει και πάλι τον βυθό της λίμνης των Κρεμαστών συνδράμοντας στο έργο των έμπειρων δυτών.  Εντωμεταξύ οι αστυνομικοί προσπαθούν να ερευνήσουν αν η 48χρονη Ευρυδίκη εγκαταλείποντας το αυτοκίνητο της έφυγε με τα πόδια, σε μια περιοχή πολύ απόκρημνη και δύσβατη για άνθρωπο χωρίς παπούτσια. Αξίζει να θυμίσουμε ότι τα παπούτσια της γυναίκας βρέθηκαν στο αυτοκίνητό της.

Σε βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το Star φαίνεται η Ευρυδίκη να οδηγεί προς τη γέφυρα Τατάρνας. Το συγκεκριμένο βίντεο είναι από την ημέρα της εξαφάνισης και όπως φαίνεται η ώρα είναι μία και δώδεκα. Το βίντεο είναι στη διάθεση των αστυνομικών αρχών.

Οι έρευνες των αρχών

Οι αρχές εστιάζουν σε κάθε λέξη που έγραψε η Ευριδίκη στις σημειώσεις των 16 σελίδων που βρέθηκαν στο αυτοκίνητο της πριν εξαφανιστεί. Απευθύνεται όπως λέει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, σε τρία πρόσωπα: Τη μητέρα, τον γιο της και τον σύζυγό της.

Τα τελευταία μηνύματα που αντάλλαξε

Να σημειωθεί ότι ένα από τα τελευταία μηνύματα που αντάλλαξε η Ευρυδίκη με έναν φίλο της, την Τετάρτη, μία ημέρα πριν την εξαφάνισή της ήταν:

Μήνυμα Φίλου: «Αγαπημένη μου Ευρυδικούλα, έμαθα κάτι που δεν μου άρεσε, δεν ξέρω εάν είναι αλήθεια, αλλά στεναχωρήθηκα πολύ. Και στέλνω από ενδιαφέρον -όχι από κουτσομπολιό. Ό,τι χρειαστείς είμαι δίπλα σου».

Απάντηση Ευρυδίκης: «Στείλε μου δύναμη και θετική ενέργεια. Ευχαριστώ πολύ πολύ»

Η τελευταία επικοινωνία της Ευρυδίκης πριν εξαφανιστεί, είναι με τον δικηγόρο της. Του λέει που βρίσκεται, ότι είναι μόνη της και αυτά που του προκαλούν ανησυχία είναι τα λόγια της. Η επικοινωνία είναι λίγων μόλις λεπτών αλλά αρκετή για να κινητοποιήσουν τον δικηγόρο κυρίως από αυτά που του έχει πει.

Στη συνέχεια μόλις τελειώνει αυτή η επικοινωνία στην οποία καταλαβαίνει ότι η 48χρονη δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση, ο δικηγόρος καλεί τον σύζυγο ο οποίος στην συνέχεια ειδοποιεί την αστυνομία . «Πηγαίνετε στην Γέφυρα Τατάρνας», τους λέει, «είναι η σύζυγος μου».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ