Ευρυτανία: Δεν σχετίζεται με την 48χρονη το εύρημα στη Λίμνη Κρεμαστών—Τι έδειξε η έρευνα του Λιμενικού

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η ειδική επιχείρηση που πραγματοποίησε το Λιμενικό στη Λίμνη Κρεμαστών στην Ευρυτανία, στο πλαίσιο των ερευνών για τον εντοπισμό της 48χρονης, που αγνοείται από την Πέμπτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, αναδύθηκαν και οι τέσσερις δύτες που συμμετείχαν στις έρευνες, χωρίς να έχουν βρει κάποιο ίχνος της 48χρονης. Οι δύτες κατέβηκαν σε μεγάλο βάθος με ειδικό εξοπλισμό και συγκεκριμένα με μπουκάλες με ειδικό μείγμα αερίων καθώς δεν αρκεί μόνο το οξυγόνο.

Το εύρημα που είχε “δείξει” το sonar τελικά δεν ανήκει σε άνθρωπο, όπως προέκυψε από τις έως τώρα έρευνες, που θα συνεχιστούν και αύριο, Δευτέρα.

48χρονη εξαφανίστηκε από την Ευρυτανία

Αυτή ήταν η πρώτη φορά που ενήργησε η ειδική ομάδα του Λιμενικού, η οποία έχει συσταθεί τον τελευταίο καιρό και η οποία προχωρά σε καταδύσεις μεγάλου βάθους.

Σημειώνεται ότι το πιο βαθύ σημείο στη Λίμνη Κρεμαστών είναι τα 90 μέτρα. Όπως έγραψε νωρίτερα το enikos.gr, σε βάθος 70 μέτρων το “Sonar Emily” των διασωστών του Ερυθρού Σταυρού “έπιασε σήμα” για κάποιο εύρημα. Ωστόσο, αποδείχτηκε τελικά ότι δεν έχει σχέση με την 48χρονη.

Υπενθυμίζεται ότι ήδη έχει εντοπιστεί το αυτοκίνητο της 48χρονης, μέσα στο οποίο είχε αφήσει το κινητό της τηλέφωνο αλλά και σημειώσεις, με την αγωνία των δικών της ανθρώπων να έχει χτυπήσει “κόκκινο”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ