Ευρυτανία: «Να προσέχεις το παιδί»—Οι σημειώσεις της 48χρονης και το εύρημα που σχετίζεται με την εξαφάνιση

Κορυφώνεται η αγωνία για την τύχη της 48χρονης γυναίκας, η οποία εξαφανίστηκε από το απόγευμα της Πέμπτης.

Σήμερα συνεχίστηκαν οι έρευνες στη Λίμνη των Κρεμαστών, σε μία προσπάθεια να βρεθεί κάποιο ίχνος της μητέρας. Υπενθυμίζεται ότι έχει ήδη εντοπιστεί το αυτοκίνητό της στη γέφυρα της Ταρτάνας στην δυτική Ευρυτανία. Μέσα σε αυτό υπήρχε το κινητό της τηλέφωνο, αλλά και σημειώσεις.

Σύμφωνα με το Star, πρόκειται για ιδιόχειρες σημειώσεις 14-15 σελίδων, που είναι κομμένες από τετράδιο. Σε αυτές, μεταξύ άλλων, γράφει: “Να προσέχεις το παιδί”. Το μήνυμα αυτό προφανώς απευθύνεται στον σύζυγό της και αφορά τον γιο τους, ηλικίας 19 ετών.

Όπως αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ, οι σημειώσεις φανερώνουν ότι η γυναίκα είχε κακή ψυχολογική κατάσταση, καθώς έγραφε για περιστατικά που βίωνε.

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, στις 19 Σεπτεμβρίου έγινε η καταγγελία για την ενδοοικογενειακή βία. Την ίδια ημέρα συνελήφθη ο σύζυγός της και η ίδια πήγε στο νοσοκομείο φορώντας κολάρο και ζητώντας ιατροδικαστική έκθεση.

Την επόμενη ημέρα επρόκειτο να γίνει η δίκη οπότε και υπήρξε ένταση μεταξύ του ζευγαριού. Η δίκη πήρε τακτική δικάσιμο, με τον περιορισμό όμως ο σύζυγος να μην πλησιάζει την 48χρονη.

Στις 22 Σεπτεμβρίου η γυναίκα εξαφανίστηκε και έκτοτε οι δικοί της άνθρωποι αγωνιούν για την τύχη της.

Το στοιχείο που μπορεί να σχετίζεται με την εξαφάνιση

Οι διασώστες της 7ης ΕΜΑΚ που βρέθηκαν και σήμερα στο σημείο “χτένισαν” την περιοχή με την βάρκα που διαθέτουν, ενώ δύο βάρκες έχει μισθώσει και η περιφερειακή ενότητα Ευρυτανίας.

Στις έρευνες συμμετείχαν πυροσβέστες από την Ευρυτανία, μέλη του ορειβατικού συλλόγου Αγράφων και του Ελληνικού Διασωστικού Σώματος. Επίσης στην περιοχή βρίσκονται και αστυνομικοί.

Σύμφωνα με τις έρευνες που διεξήγαγε το κλιμάκιο του Ε.Ε.Σ σαρώνοντας τον βυθό της λίμνης, εντοπίστηκε πιθανό σημείο σε μεγάλο βάθος που μπορεί να σχετίζεται με την εξαφάνιση της γυναίκας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ