Θρίλερ στην Ευρυτανία: «Χτενίζουν» την Λίμνη Κρεμαστών για την γυναίκα που αγνοείται—Εντοπίστηκε και σημείωμα

Μεγάλη επιχείρηση, με δύτες, βάρκες και drone βρίσκεται σε εξέλιξη στη Λίμνη των Κρεμαστών σε μία προσπάθεια να βρεθεί κάποιο ίχνος της 48χρονης γυναίκας που αγνοείται από το μεσημέρι της Πέμπτης και εντοπίστηκε το αυτοκίνητό της.

Οι έρευνες των διασωστών επικεντρώνονται μέσα στην τεχνητή λίμνη, καθώς υπάρχουν φόβοι ότι η 48χρονη, κάτοικος Καρπενησίου με καταγωγή από την Λαμία, θέλησε να βάλει τέλος στη ζωή της.

Το αυτοκίνητο και το σημείωμα

Όπως αναφέρει το LamiaReport, το αυτοκίνητό της εντοπίστηκε κλειδωμένο στο σημείο της γέφυρας της Ταρτάνας στην δυτική Ευρυτανία. Εντός του οχήματος βρέθηκε το κινητό της και ένα χειρόγραφο σημείωμα, το περιεχόμενο του οποίου δεν έχει επιβεβαιωθεί. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το σημείωμα φαίνεται να είναι πρόχειρα και βιαστικά γραμμένο και ασυνάρτητο.

Επίσης, πληροφορίες αναφέρουν ότι μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκαν και παπούτσια.

Στις έρευνες εντοπισμού και διάσωσης συμμετέχουν εξειδικευμένες ομάδες από την 1η, 7η και 8η ΕΜΑΚ, καθώς έχουν επιστρατευτεί, δύτες, βάρκες ακόμη και drone, που σαρώνουν όλη την λίμνη, όσο διαρκεί το φως της ημέρας.

Μαζί τους εθελοντές διασώστες, από το Διασωστικό Σώμα Ευρυτανίας, τον Ορειβατικό Σύλλογο Αγράφων, Αστυνομικοί, Πυροσβέστες και άλλοι πολίτες που ψάχνουν περιμετρικά της λίμνης.

Όπως επισημαίνει η ιστοσελίδα, η 48χρονη ήταν πολύ γνωστή και αγαπητή στην τοπική κοινωνία που έχει αναστατωθεί από την είδηση της εξαφάνισής της.

Είχε έντονη δραστηριότητα στα social media, με πολλούς ακολούθους και συνήθιζε να ανεβάζει φωτογραφίες και βίντεο από τα μέρη που εξερευνούσε στην όμορφη Ευρυτανία.

Ωστόσο μόλις την περασμένη Δευτέρα (19/9), σύμφωνα με το ρεπορτάζ, είχε νοσηλευτεί στο Νοσοκομείο Καρπενησίου, καταγγέλλοντας ενδοοικογενειακή βία.

Άλλες πληροφορίες θέλουν να είχε εκδηλώσει την πρόθεσή της να κάνει κακό στον εαυτό της μέσω Facebook, κάτι που κινητοποίησε ορισμένους φίλους, οι οποίοι ενημέρωσαν τον άνδρα της κι αυτός με τη σειρά του την αστυνομία.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ