Ευρυτανία: Κορυφώνεται η αγωνία για την 48χρονη που αγνοείται—Άκαρπες οι έρευνες

Κορυφώνεται η αγωνία για την 48χρονη γυναίκα, η οποία εξαφανίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης, με τις έρευνες να συνεχίζονται και σήμερα στη Λίμνη των Κρεμαστών.

Υπενθυμίζεται ότι εντοπίστηκε το αυτοκίνητο της 48χρονης στη γέφυρα της Ταρτάνας στην δυτική Ευρυτανία. Μέσα σε αυτό υπήρχε και το κινητό της τηλέφωνο.

Σύμφωνα με το Mega, εκείνο που προβληματίζει τις Αρχές είναι το ιδιόχειρο σημείωμα που βρέθηκε στο όχημα της 48χρονης, το οποίο έγραφε “αν με βρείτε σοβαρά τραυματισμένη ή ανάπηρη σας παρακαλώ να μου κάνετε ευθανασία”.

Πληροφορίες του tvstar αναφέρουν πως οι διασώστες της 7ης ΕΜΑΚ που βρίσκονται στο σημείο “χτενίζουν” την περιοχή με την βάρκα που διαθέτουν, ενώ δύο βάρκες έχει μισθώσει και η περιφερειακή ενότητα Ευρυτανίας.

Στις έρευνες συμμετέχουν πυροσβέστες από την Ευρυτανία, μέλη του ορειβατικού συλλόγου Αγράφων και του Ελληνικού Διασωστικού Σώματος. Επίσης στην περιοχή βρίσκονται αστυνομικοί.

Την επιχείρηση θα συνδράμουν διασώστες της 8ης ΕΜΑΚ  από την Λάρισα που θα χρησιμοποιήσουν drone ενώ έχουν κληθεί και αυτοδύτες της 1ης ΕΜΑΚ  από την Αθήνα.

Όπως είχε μεταδώσει το lamiareport.gr, η 48χρονη ήταν πολύ γνωστή και αγαπητή στην τοπική κοινωνία που έχει αναστατωθεί από την είδηση της εξαφάνισής της.

Είχε έντονη δραστηριότητα στα social media, με πολλούς ακολούθους και συνήθιζε να ανεβάζει φωτογραφίες και βίντεο από τα μέρη που εξερευνούσε στην όμορφη Ευρυτανία.

Ωστόσο μόλις την περασμένη Δευτέρα (19/9), σύμφωνα με το ρεπορτάζ, είχε νοσηλευτεί στο Νοσοκομείο Καρπενησίου, καταγγέλλοντας ενδοοικογενειακή βία.

Άλλες πληροφορίες θέλουν να είχε εκδηλώσει την πρόθεσή της να κάνει κακό στον εαυτό της μέσω Facebook, κάτι που κινητοποίησε ορισμένους φίλους, οι οποίοι ενημέρωσαν τον άνδρα της κι αυτός με τη σειρά του την αστυνομία.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ