Ηλιούπολη: Oδηγός μηχανής έπεσε στο παρμπρίζ αυτοκινήτου ύστερα από σύγκρουση – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 26 Σεπτεμβρίου στην Ηλιούπολη και το οποίο οδήγησε στον τραυματισμό οδηγού μηχανής.
Λίγο μετά τις 16:00 το μεσημέρι, στη διασταύρωση των οδών Ηρώων Πολυτεχνείου και δημάρχου Παύλου Πεντάρη, ένα αυτοκίνητο λευκού χρώματος συγκρούστηκε με δίκυκλο. Από την σύγκρουση ο οδηγός της μηχανής έπεσε στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του.
Λίγα λεπτά αργότερα ιδιωτικό ασθενοφόρο που έτυχε να περνάει από το σημείο του τροχαίου και δεν είχε κληθεί για το συμβάν έλεγξε το τροχαίο και κατόπιν αποχώρησε. Ο οδηγός της μηχανής φορούσε τον απαραίτητο εξοπλισμό ασφαλείας, κράνος και στολή, χάρις στο οποίον τραυματίστηκε ελαφρώς.
Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου παρέλαβε τον άντρα για να τον μεταφέρει σε εφημερεύον νοσοκομείο, έτσι ώστε να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.
Αργότερα κατέφθασε και το ανακριτικό όχημα της Τροχαίας για την καταγραφή του περιστατικού.
Σύμφωνα με την μαρτυρία του αναγνώστη του enikos.gr τα τροχαία ατυχήματα στη συγκεκριμένη διασταύρωση είναι συνεχή.  Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει οι καταγγελίες προς το Δήμο σχετικά με την συχνότητα των τροχαίων ατυχημάτων στο συγκεκριμένο σημείο έχουν πέσει στο κενό.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ