Έβρος: «Παλικαρίσιο αν κάρφωσε ένα μαχαίρι στην καρδιά» – Συγκλονίζει ο πατέρας της 28χρονης Βίκυς

Απαντήσεις για τον θάνατο της κόρης του αναζητά ο πατέρας της 28χρονης Βίκυς η οποία βρέθηκε νεκρή με ένα μαχαίρι στην καρδιά σε χαράδρα στην Λευκίμη, στον Έβρο.

Έβρος: «Οι γονείς της Βίκυς είναι πεπεισμένοι ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια» – Η έκκληση που απευθύνουν

Ο κ. Νίκος συντετριμμένος είπε μεταξύ άλλων ότι «δεν μπορώ να αμφισβητήσω το Εγκληματολογικό ή την Ιατροδικαστική Υπηρεσία, αν η απόφαση είναι αυτοκτονία, θα την αποδεχθώ».

Μιλώντας στο STAR, τα λόγια του «λυγίζουν» και τους πιο ψύχραιμους. Όπως τόνισε «θα είμαι και περήφανος γιατί ο τρόπος αυτοκτονίας ήταν παλικαρίσιος αφού έριξε ένα μαχαίρι στην καρδιά. Δεν είναι εύκολο πράγμα, θέλει καρδιά. Αλλά πρέπει να αποδειχθεί πρώτα».

Έβρος: Συντετριμμένος ο πατέρας της 28χρονης – «Αν αποδειχθεί ότι ήταν αυτοκτονία, θα αποδεχθώ την απόφασή της»

«Είτε είναι αυτοκτονία είτε δολοφονία, είναι απώλεια. Το αποτέλεσμα δεν αλλάζει με τίποτα. Έχω εμπιστοσύνη στις Αρχές ότι θα γίνουν οι έρευνες» λέει, και ο πόνος τον κάνει να λυγίζει.

Τα ερωτήματα που τον βασανίζουν είναι πολλά. Όπως λέει, η μοναχοκόρη του ήταν ο καλύτερος φίλος του. Όλη τη μέρα δούλευαν μαζί στα χωράφια, μιλούσαν για τα πάντα. Με περηφάνια μιλάει για τα ποιήματα που έγραφε η 28χρονη.

Έβρος: Κλίμα οδύνης στην κηδεία της 28χρονης – Την αποχαιρέτησαν με το αγαπημένο της ποίημα

Σε ένα τετράδιο κατέγραφε τις σκέψεις της, όλα όσα την απασχολούσαν. Αυτό είναι και το τετράδιο που εξετάζουν τώρα οι αστυνομικοί αναζητώντας απαντήσεις για το τι μπορεί να συνέβη πραγματικά.

Οι γονείς και ο αδελφός της Βίκυς κατέθεσαν στην Αστυνομία. Στα εγκληματολογικά εργαστήρια μεταφέρθηκε και εξετάζεται ο ηλεκτρονικός της υπολογιστής, ενώ αξιωματικοί της Ασφάλειας πήγαν στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρή για να ερευνήσουν τις συνθήκες.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ