Έβρος: «Αποκλείεται το παιδί μας να έβαλε τέλος στη ζωή του» λέει ο πατέρας της 28χρονης

Συνεχίζεται το μυστήριο με την υπόθεση θανάτου της 28χρονης επικεφαλής του καρναβαλιού στο Τυχερό του Έβρου.

Έβρος: Τα τελευταία μηνύματα της 28χρονης με την κολλητή της – Δολοφονία «βλέπει» ο Κατερινόπουλος

Οι αστυνομικοί προσπαθούν να εντοπίσουν στοιχεία που θα ρίξουν «φως» στην υπόθεση και να βρουν απαντήσει τα πολλά ερωτήματα. Γιατί ένα τόσο δραστήριο κορίτσι, που σχεδίαζε τις εκδηλώσεις του καρναβαλιού στην περιοχή της και θα συναντιόταν με φίλους της, σε ποδοσφαιρικό αγώνα, μπορεί να αποφάσισε ξαφνικά να βάλει τέλος στη ζωή της και μάλιστα με τέτοιο τρόπο;

Η αυτοχειρία είναι μέχρι στιγμής το επικρατέστερο σενάριο, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών αλλά και με βάση τα έως τώρα ιατροδικαστικά ευρήματα. Ωστόσο, δεν έχουν αποκλειστεί ακόμα κι άλλα ενδεχόμενα. Στην περιοχή έχουν σπεύσει και αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, προκειμένου να βοηθήσουν στις έρευνες και να δοθούν οι απαντήσεις στην οικογένεια της 28χρονης, η οποία έχει βυθιστεί στο πένθος.

Έβρος: Θρίλερ με την 28χρονη επικεφαλής του καρναβαλιού που βρέθηκε νεκρή – Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά

Σήμερα, έγινε και νέα συμπληρωματική αυτοψία στον χώρο όπου εντοπίστηκε νεκρή η 28χρονη, σε μία χαράδρα 40 μέτρων, δίπλα στη μηχανή της. Η περιοχή βρίσκεται σε απόσταση 20 χιλιομέτρων από το χωριό όπου διέμενε η νεαρή γυναίκα.

«Αποκλείεται το παιδί μας να έβαλε τέλος στη ζωή του”, λέει ο πατέρας της 28χρονης

Η οικογένεια και οι φίλοι της 28χρονης πάντως, επιμένουν ότι αποκλείεται να έβαλε τέλος στη ζωή της.

Έβρος: Ακυρώθηκε το καρναβάλι μετά τον θάνατο της 28χρονης διοργανώτριας

«Για εμάς αποκλείεται αυτή η περίπτωση, αλλά ξέρω εγώ τι να πω… Εμείς ζούσαμε και στο ίδιο σπίτι. Αλλά κάθε μέρα στη δουλειά, ένα πρόσχαρο κορίτσι, τι να πω, δεν έδειχνε κάποια στοιχεία» δήλωσε στο Star ο πατέρας της 28χρονης.

Έβρος 28χρονη Πατέρας

Τα στοιχεία που «δείχνουν» αυτοκτονία

Η 28χρονη, όπως όλα δείχνουν, είχε καρφωμένο το μαχαίρι στην καρδιά της καθώς οδηγούσε πριν πέσει στην χαράδρα, από την οποία ανασύρθηκε νεκρή.

Όπως έγραψε πρώτο το enikos.gr, τον καρπό του ενός χεριού της είχε 4-5 χαρακιές, ενώ στην παλάμη του άλλου χεριού είχε πληγές από μαχαίρι. Επίσης, εντοπίστηκαν ίχνη αίματος στο μηχανάκι αλλά και στο μαχαίρι που ήταν καρφωμένο στο στήθος της.

Η αστυνομία, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο παρουσίας άλλου ατόμου στην περιοχή. Όπως επισημαίνουν πηγές, η κοπέλα αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα το τελευταίο χρονικό διάστημα και κυρίως τις τελευταίες ώρες πριν την τραγική κατάληξή της.

Αυτοχειρία ή όχι;

Η εγκληματολόγος – ψυχολόγος Δήμητρα Τσίτση δήλωσε στο LiveNews πως τα άτομα που θέλουν να αυτοκτονήσουν συνήθως δεν επιλέγουν το μαχαίρι ως όπλο.

«Υπάρχουν πολλά ερωτήματα. Εγώ δεν το βλέπω για αυτοχειρία. Στην Κύπρο είχαμε περίπτωση που για χρόνια η αστυνομία νόμιζε πως είναι αυτοκτονία και τελικά αποδείχτηκε πως δεν ήταν», είπε αρχικά η ψυχολόγος και συνέχισε, λέγοντας: «Συνήθως τα άτομα που θέλουν να αυτοκτονήσουν, θα καταλήξουν σε πιο άμεσο φονικό όπλο, όπως χάπια. Το μαχαίρι είναι πολύ δύσκολο. Είναι τόσο ακραίο που εγώ στην εργασία μου δεν το έχω ξανακούσει. Θέλει τρομερή ψυχική και σωματική δύναμη».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ