Έτσι έγινε η επίθεση στον καθηγητή της ΑΣΟΕΕ – Τα πρώτα λόγια του στους αστυνομικούς

Επίθεση από περίπου δέκα άτομα δέχθηκε λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι μέσα στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ) καθηγητής.

Όλα συνέβησαν την ώρα που έκανε μάθημα στους φοιτητές του Τμήματος Μάρκετινγκ. Άγνωστοι με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους εισέβαλαν ξαφνικά στο αμφιθέατρο της οδού Πατησίων και άρχισαν να βρίζουν τον καθηγητή. Το φραστικό επεισόδιο εξελίχθηκε σε ξυλοδαρμό. Οι δράστες άρχισαν να χτυπούν τον καθηγητή στο κεφάλι και το σώμα με τα χέρια. Ακολούθησε ένταση με φοιτητές που μπήκαν στην μέση, προσπαθώντας να τον γλιτώσουν, και στη συνέχεια οι κουκουλοφόροι αποχώρησαν.

Ο καθηγητής μετέβη μόνος του στο νοσοκομείο “Ευαγγελισμός” παρότι στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο. Θα υποβληθεί σε αξονική και σε άλλες εξετάσεις που θα κριθούν αναγκαίες από τους γιατρούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο καθηγητής Α.Δ. φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι “πίσω από την επίθεση βρίσκονται προσωπικοί λόγοι”. Συγκεκριμένα, “έδειξε” τρεις πρώην καθηγητές με τους οποίους έχει χρόνια δικαστική διαμάχη για υπόθεση απάτης, λέγοντας μάλιστα πως ένας από αυτός έχει καταδικαστεί σε φυλάκιση. Κατηγορούμενος είναι και το θύμα του ξυλοδαρμού ωστόσο η υπόθεση δεν έχει τελεσιδικήσει.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ