Έρευνες της Αστυνομίας σε συνδέσμους οπαδών στην Αττική

Νέες έρευνες πραγματοποιούν αυτή την ώρα, αστυνομικές δυνάμεις σε συνδέσμους οπαδών ομάδων στην περιοχή της Αττικής, στον απόηχο της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη, στη Θεσσαλονίκη. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αποτελέσματα των ελέγχων αυτών.

Βαριές κατηγορίες αντιμετωπίζουν οι 8 συλληφθέντες για τη δολοφονία του Άλκη

Βαριές κατηγορίες αντιμετωπίζουν οι οκτώ συλληφθέντες για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη, στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με το ένταλμα που εκδόθηκε σε βάρος τους και με βάση το οποίο συνελήφθησαν χθες, οι οκτώ νεαροί διώκονται για το κακούργημα της από κοινού ανθρωποκτονίας με δόλο, τετελεσμένη και σε απόπειρα, κατά συρροή.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα στα δικαστήρια, όπου ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία από την 7η ανακρίτρια Θεσσαλονίκης για να απολογηθούν τμηματικά από την Τετάρτη έως την Παρασκευή.

Θεσσαλονίκη

Έπειτα απ’ αυτή την εξέλιξη, οι συλληφθέντες επέστρεψαν στα κρατητήρια της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, όπου και θα παραμείνουν κρατούμενοι. Σημειώνεται ότι τόσο κατά την άφιξή τους στα δικαστήρια, όσο και κατά την αποχώρησή τους, πολίτες που είχαν συγκεντρωθεί στο σημείο τους αποδοκίμασαν έντονα φωνάζοντας, μεταξύ άλλων, “δολοφόνοι”.

Την πόρτα της ίδιας ανακρίτριας θα περάσει από στιγμή σε στιγμή προκειμένου να απολογηθεί ο 23χρονος αλβανικής καταγωγής, που είχε συλληφθεί πρώτος, λίγες ώρες μετά τη δολοφονική επίθεση κατά του Άλκη και της παρέας του, την περασμένη Τρίτη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ