Επίθεση σε 17χρονο στο Ελληνικό: «Έτσι μαχαίρωσαν τον φίλο μου για να τον ληστέψουν»

Άγρια επίθεση δέχθηκε 17χρονος στο Ελληνικό το βράδυ της Πέμπτης (1/6), όταν δύο άγνωστοι τον πλησίασαν για να τον ληστέψουν με την απειλή μαχαιριού, τραυματίζοντάς τον τελικά στην κοιλιακή χώρα.

Μιλώντας στο Star, φίλος του θύματος που ήταν μαζί του όταν έλαβε χώρα το περιστατικό, περιγράφει με λεπτομέρειες τη στιγμή που ο ένας από τους δυο κουκουλοφόρους δράστες μαχαίρωσε μπροστά στα μάτια του τον 17χρονο λίγο μετά τις 10 το βράδυ στο Ελληνικό.

«Το μαυροφορεμένο παιδί με το full face του βγάζει μαχαίρι και του λέει “φέρε μου ό,τι έχεις πάνω σου”. Ο φίλος μου αντιστάθηκε, τους είπε “δεν σας δίνω τίποτα” και εκείνη την στιγμή του τραβάει μια μαχαιριά αριστερά στην κοιλιακή χώρα. Πήγα προς το μέρος τους όταν το αντιλήφθηκα και το παιδί που κράταγε το μαχαίρι χτύπησε βιαστικά τον φίλο μου, αλλιώς θα μπορούσε να είναι πολύ χειρότερα τα πράγματα. Είμαι σοκαρισμένος», είπε συγκεκριμένα ο φίλος του 17χρονου.

Πάντως, εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η επίθεση έγινε σε κεντρικό σημείο στο Ελληνικό και συγκεκριμένα στην οδό Ιασωνίδου. Οι αστυνομικοί από την πρώτη στιγμή που έφτασαν στο σημείο άρχισαν να συλλέγουν υλικό από τις κάμερες ασφαλείας προκειμένου να εντοπίσουν τους δυο δράστες.

Σε βίντεο ντοκουμέντο φαίνεται ο 17χρονος αιμόφυρτος να κάθεται με τους φίλους του στο σκαλάκι μιας καφετέριας που βρίσκεται σε απόσταση 50 μέτρων.

«Τον πλησίασαν πολύ κοντά, τον απώθησε ο δικός μου και μετά του έβγαλε μαχαίρι. Ήταν δύο παιδιά 17χρονα. Τρέξαμε κατευθείαν. Μας ειδοποίησε ο φίλος του ο Αντώνης και τρέξαμε κατευθείαν στο σημείο. Αντιστάθηκε για αυτό και τον μαχαίρωσαν», λέει ο πατέρας του 17χρονου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ