Επίθεση με βιτριόλι: Η χαρτορίχτρα αποκαλύπτει τι ήθελε να μάθει η κατηγορουμένη

Τα… χαρτιά της ανοίγει η χαρτορίχτρα, που συμβούλευε την 36χρονη κατηγορουμένη για την επίθεση με βιτριόλι κατά της Ιωάννας Παλιοσπύρου, στην Καλλιθέα τον Μάιο του 2020.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο live news, στο mega, η 88χρονη σήμερα χαρτορίχτρα από τα Μέγαρα σχολιάζει τα ηχητικά ντοκουμέντα που μετέδωσε τις προηγούμενες ημέρες η ίδια εκπομπή και αναφέρει τι ήθελε να μάθει η δράστις της βάρβαρης επίθεσης κατά της Ιωάννας.

Η ίδια αρνείται οποιαδήποτε σχέση της με μάγια και μαντζούνια, παρά τις καταγεγραμμένες συνομιλίες, ενώ ισχυρίζεται ότι δεν θυμάται την 36χρονη να της αναφέρει το όνομα της Ιωάννας, κατά τη διάρκεια των συναντήσεων.

Επίθεση με βιτριόλι: Τι αποκαλύπτει η χαρτορίχτρα για τις συναντήσεις με την 36χρονη

“Με μία κοπέλα ήρθε, τη φίλη της. Ήθελε να της πω, φαίνεται, τα χαρτιά. Εγώ βέβαια την έχω κόψει τη δουλειά αυτήν, αλλά πολλές ξέρεις, έρχονται σπίτι και λέω: «Ωραία να στα πω και εγώ δεν θέλω χρήματα ούτε τίποτα. Λοιπόν, εκείνη μου άφησε ένα εικοσάρικο με το ζόρι, γιατί εγώ δεν δουλεύω τώρα. Της λέω ναι, γιατί τι είχα σκοπό να πω; Για τα ελληνοτουρκικά;

Μιλάω ειλικρινά, λόγω τιμής. Ήρθε με τον αδερφό της από εδώ πριν από πολλά χρόνια, άλλη μία φορά ή αυτή τη φορά που σου λέω. Τώρα τι μπορεί να έχουν και τι μπορεί να λένε, αν πίστευε καμία… Ήθελε να μάθει για κάποιον που αγαπούσε, για έναν άλλο που είχε προηγουμένως. Απλά ήρθε νομίζω να δει αν αυτός την θέλει ή δεν την θέλει, όχι ο τωρινός, ο παλιός. Το τι έκανε με τον τωρινό δεν ξέρω”, αναφέρει αρχικά η 88χρονη χαρτορίχτρα.

επίθεση με βιτριόλι

Παρόλο που η δράστις είχε καταγράψει τη συνομιλία τους κατά τη διάρκεια της οποίας η χαρτορίχτρα της πρόσφερε… διαβασμένη άμμο από το Κάϊρο και μάλιστα, μέσα από την πυραμίδα, η ίδια τώρα χαρτορίχτρα αρνείται οποιαδήποτε σχέση της με μάγια και μαντζούνια.

“Εμένα δεν μου είπε αν της έχουνε κάνει μάγια. Δεν μου είπε τέτοια πράγματα, αν της έχουνε μάγια. Δεν μου είπε τίποτα. Απλώς ένα χαρτί είδε, της είπα και έφυγε. Τώρα παραπάνω για άμμο και για τέτοια δεν έχω υπόψιν μου. Εγώ της είπα το χαρτί και έφυγε, συμβουλές και τέτοια δεν της έδωσα, δεν με ρώτησε και η ίδια.

Εμένα ούτε μαντζούνια, ούτε μανδραγόρες, ούτε τίποτα. Να της πω εγώ από πού να πάει να τα πάρει; Γιατί μου είπε και θα φανεί περίεργο να το μαγνητοφωνήσει, όχι. Γιατί και στην Κύπρο που πήγαινα κάποτε οι Κύπριες θέλανε να το βάλεις να το ηχογραφούνε πάντοτε το 90% γιατί θέλανε να το ξανά ακούσουνε. Δεν ξέρω, για να το επαναλάβουνε, να δουνε ακριβώς τι τους είπα και μου λέγανε «Να το αφήσω;»”, αναφέρει η χαρτορίχτρα.

Επίθεση με βιτριόλι: Τι λέει η χαρτορίχτρα για την Ιωάννα

Η 88χρονη χαρτορίχτρα, μιλώντας στην εκπομπή, ισχυρίζεται ότι δεν είχε δει ποτέ στα χαρτιά και δεν είχε ακούσει από την 36χρονη κατηγορούμενη το όνομα του θύματος της επίθεσης με το βιτριόλι, το όνομα δηλαδή, της Ιωάννας.

“Σου μιλάω λόγω τιμής Δεν μου έχει πει, τουλάχιστον δεν θυμάμαι, για να είμαι πιο ειλικρινής, έτσι; Δεν θυμάμαι να μου έχει πει για καμία Ιωάννα, και γιατί να μου πει για καμία Ιωάννα; Γιατί καμία φορά, απ’ ό,τι ξέρω εγώ, το ίδιο το μέντιουμ θα σου πει αν ήταν Ιωάννα ή Γιαννούλα πώς την λέγανε, το κατάλαβες; Δεν θα σου πει εκείνη αν θυμάσαι καμία, δεν ξέρω, εμένα τέτοιο πράγμα δεν θυμάμαι να μου έλεγε, αλλά και να μου έλεγε για Ιωάννα και ονόματα και τέτοια, με συγχωρείς πάρα πολύ, δεν είμαι και Θεός να σου πω για αυτόν που αγαπάς αν έχει φιλενάδα Ιωάννα ή όχι”, αναφέρει.

Σχετικά με την φρικτή πράξη της 36χρονης, που εξαπέλυσε επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα, εμφανίζεται κατηγορηματική:

“Είναι αμαρτία από τον Θεό η κοπέλα εκείνη που δεν σκοτώθηκε μία φορά, αλλά δέκα και κάθε μέρα, αλλά δεν ξέρω τον λόγο και αν το έκανε έτσι που λένε ή αν το έκανε αλλιώς, αυτό θα το κοιτάξει η αστυνομία. Εγώ δεν ξέρω αν το έκανε για εκείνη, αν το έκανε για να τη σκοτώσει, αν το έκανε… Αυτά δεν μπορώ να τα ξέρω. Μάνα είμαι, παιδιά έχω, καταλαβαίνω και σου λέω ότι την Ιωάννα αν την σκότωνε, καλύτερα. Κάθε μέρα την δολοφονεί. Εκείνη και την οικογένειά της. Αλίμονο, αλίμονο”.

επίθεση με βιτριόλι

Επίθεση με βιτριόλι: Οι αποκαλυπτικές συνομιλίες της δράστιδος με την χαρτορίχτρα

Στις συνομιλίες που παρουσίασε το mega τις προηγούμενες ημέρες, αποκαλύπτονται οι εμμονές που είχε αποκτήσει η 36χρονη, ενώ η ίδια εμφανίζεται ως η γυναίκα “τρόπαιο” που την διεκδικούν όλοι, επίμονα.

Η κατηγορούμενη για την επίθεση με βιτριόλι εμφανίζεται να έχει μια διαρκή ανησυχία ότι η σχέση της με όποιον σύντροφο και αν είχε περάσει από τη ζωή της, υπονομευόταν από ένα τρίτο πρόσωπο.

Και ήταν τόσο πεπεισμένη ότι ήταν θύμα απιστίας, που φαίνεται να έψαχνε επίμονα και την απόδειξη γι’ αυτό, έστω και στις κάρτες ταρώ.

Οι διάλογοι με την χαρτορίχτρα

Χαρτορίχτρα: Σε αγχώνει ο (…) αυτή τη στιγμή και λες «δεν έρχεται και ο άλλος να ηρεμήσω».

Κατηγορούμενη: Αυτό το λέω. Αυτό το λέω. Είσαι μέσα στο μυαλό μου. Να σου κάνω μία παρένθεση; Μπορείς να δεις αν θα αρέσω στο σεξ στον … και στον … ; Τους έμπλεξα όλους τώρα.

Χαρτορίχτρα: Στον… κάνεις καταπληκτικό σεξ και για εσένα και για αυτόν, στον … εσύ θα μείνεις…

Κατηγορούμενη: Παγάκι…

Χαρτορίχτρα: Ενώ ο … θα είναι καλά.

Κατηγορούμενη: Καλά, ο … δεν έχει λόγο να μην είναι.

Χαρτορίχτρα: Στο λέω εγώ.

Κατηγορούμενη: Λες ε;

επίθεση με βιτριόλι

Χαρτορίχτρα: Γιατί ό,τι και να δεις θα κάνεις την κότα και θα ευχαριστηθεί μία χαρά ο κύριος … Θυμήσου το. Μόνο μην σε πιάσουν τα γέλια που με θυμάσαι εκείνη την ώρα και πει «Τι γελάς;».

Κατηγορούμενη: Θα ξεφτιλιστούμε.

Χαρτορίχτρα: Θεωρείς ότι αυτό είναι τελειωμένο και παρακαλάς να έρθει ο άλλος. Αυτές τις μέρες, σήμερα, αύριο ή μεθαύριο…

Κατηγορούμενη: Ε ναι, αυτά, αυτά ακριβώς, όπως τα λες, ισχύουν.

Χαρτορίχτρα: Κάνεις ανήσυχο ύπνο, σε βλέπω εδώ με ανήσυχο ύπνο, αυτές τις μέρες τουλάχιστον, όχι γενικώς. Λοιπόν… Θα μιλήσετε και θα γίνει κρεβάτι.

Κατηγορούμενη: Με τον (…)

Χαρτορίχτρα: Και μου βγάζει το κρεβάτι όμως, για δεύτερη φορά μου το δείχνει, σπίτι σου.

Κατηγορούμενη: Το ίδιο που μου είχες βγάλει και την προηγούμενη φορά.

“Αυτός είναι ξεσηκωμένος για τη σχέση”

Σε άλλο ηχητικό ντοκουμέντο, η 36χρονη δράστις της επίθεσης με βιτριόλι εμφανίζεται ενοχλημένη που ο ένας από τους δύο άνδρες δεν την διεκδικεί έντονα.

Κατηγορούμενη: Τα έχω πάρει κρανίο γιατί λέω μου αρέσουν οι ξεκάθαροι άνθρωποι, κατάλαβες. «Δεν θέλω, ξενέρωσα, δεν μπορώ, γεια σας». Αυτό το εξαφανίζομαι, το δεν δίνω εξηγήσεις, το εμφανίζομαι όποτε θέλω… Εντάξει, μπορεί να το έχω προκαλέσει και εγώ βέβαια όλο αυτό, ποτέ δεν φταίει ο ένας μόνο, σίγουρα. Εννοείται αυτό.

Χαρτορίχτρα: Ο (…) δεν σου είναι πρόβλημα, θα σου έρθει στο πιάτο και θα τον στείλεις κιόλας, πώς να στο πω; Απλά δεν έρχεται τώρα που το θες εσύ.

Κατηγορούμενη: Λες ε;

Χαρτορίχτρα: Του τυχαίνουν κάποια θέματα και αυτό σε έχει τρελάνει.

Κατηγορούμενη: Αυτό ακριβώς. Γιατί εγώ τώρα νιώθω ότι με έχει φτύσει και έχω στεναχωρηθεί.
Χαρτορίχτρα: Αυτός είναι εδώ σου δείχνει ότι είμαστε εντάξει, και έτσι νιώθει. Αλλά σκέφτεσαι «Ας έρθει ο άλλος να τον στείλω…».

Κατηγορούμενη: Μια ώρα αρχύτερα.

Χαρτορίχτρα: Κατηγορούμενη: Φαντάζομαι, φαντάζομαι… Κάτι θα είναι που το μειώνει. Σουβλάκι καλαμάκι…

Κατηγορούμενη: Με προβληματίζει πολύ ο άλλος στα χαρτιά, βγαίνει πάρα πολύ, από την προηγούμενη φορά.

Χαρτορίχτρα: Ναι, θα φανεί μόνος του, δεν τον ψάχνουμε καν. Εμφανίζεται στην ζωή σου και ερωτικά. Αυτός είναι ξεσηκωμένος τώρα για τη σχέση, τώρα που μιλάμε.

Κατηγορούμενη: Αυτές οι γυναίκες εδώ;

Χαρτορίχτρα: Αυτές δεν έχουν να κάνουν με αυτόν, είναι γύρω από το κοινωνικό του περιβάλλον…
Αλλά θα σε πλησιάσει και πέφτει με τα μούτρα αυτός, ένας μελαχρινός, άλλος άντρας.

Κατηγορούμενη: Άλλος αυτός ε; Μου τον είχες ξαναπεί πέρυσι αυτόν, ένας ξεκούδουνος που θα βγει στο προσκήνιο.

Χαρτορίχτρα: Αυτός πέφτει με την καρδιά του, κολλάει, πώς να στο πω; Και θα κάνεις κρεβάτι με αυτόν.

Κατηγορούμενη: Και με αυτόν;

Χαρτορίχτρα: Θα κάνεις.

Κατηγορούμενη: Αχ Χριστέ μου.

“Θα πέσουν βροχή οι άνδρες”

Χαρτορίχτρα: Δεν την γλιτώνεις. Θα πέσουν «βροχή» οι άντρες, απόλαυσε λίγο την ησυχία σου τώρα.

Κατηγορούμενη: Γιατί μετά πες δεν θα μπορώ.

Χαρτορίχτρα: Γιατί ή μόνοι μας είμαστε ή έρχονται όλοι μαζί.

Κατηγορούμενη: Ναι αυτό δεν σου είπα πριν εγώ; Δεν γίνεται, ή αποχή γενικότερα ή…

Χαρτορίχτρα: Ή όλα μαζί. Λες και βγαίνει ένας μαγνήτης και αρχίζει να τραβάει άνδρες.

Κατηγορούμενη: Ναι, αυτό ισχύει. Ή μόνη μου θα ήμουν γενικώς ή θα έβαζα πάντα 2-3.

Η “καστανομελαχρινή”

Χαρτορίχτρα: Ο … ανοίγεται σε μία γυναίκα σπαθάτη για τους δρόμους σου, για σχέση μαζί σου.

Κατηγορούμενη: Τι εννοείς ανοίγεται; Σπαθάτη τι εννοείς σπαθάτη;

Χαρτορίχτρα: Μια μελαχρινό… καστανομελαχρινή.

Κατηγορούμενη: Εγώ μία μελαχρινή που μυρίζομαι τη μυρίζομαι για άλλη περίπτωση.

Χαρτορίχτρα: Με αυτή τη σπαθάτη που βλέπω εγώ δεν έχει σχέση.

Κατηγορούμενη: Δεν λέω σχέση, μην ψήνει κατάσταση.

Χαρτορίχτρα: Ούτε. Αυτή έχει θέματα με δουλειά, με προβλήματα, με έναν άνδρα άλλον. Ο ένας λέει τα δικά του, ο άλλος τα δικά του.

Κατηγορούμενη: Κατάλαβα, δεν είναι γκόμενα αυτή.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.