Επίσκεψη ανθρωπιάς σε παιδιά προσφύγων στο Σχιστό

Μια επίσκεψη ανθρωπιάς σε παιδιά προσφύγων που φιλοξενούνται στη Ανοιχτή Δομή Προσωρινής Υποδοχής Σχιστού πραγματοποίησε η Πρέσβυς Καλής Θελήσεως της UNESCO κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019.

Με την καρδιά γεμάτη αγάπη η κυρία Βαρδινογιάννη επισκέφθηκε τα παιδιά για να τους προσφέρει είδη πρώτης ανάγκης, δώρα και γλυκίσματα. Τα παιδιά την υποδέχτηκαν με χαμόγελα ζωγραφισμένα στα πρόσωπά τους και τη συγκίνησαν προσφέροντάς της μια όμορφη χειροτεχνία που έφτιαξαν στο Νηπιαγωγείο της Δομής. Η κυρία Βαρδινογιάννη τα ευχαρίστησε σφίγγοντάς τα στην αγκαλιά της και πρόσφερε στο καθένα το δώρο του καθώς και παιχνίδια για το Νηπιαγωγείο τους.

Η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη μοιράζει δώρα στα παιδιά

Η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη με τα παιδιά που φιλοξενούνται στην Ανοιχτή Δομή Προσωρινής Υποδοχής Σχιστού

Η κυρία Βαρδινογιάννη στη συνέχεια ζήτησε και ενημερώθηκε αναλυτικά για τις ανάγκες των παιδιών και δεσμεύτηκε πως θα φροντίσει να σταλούν άμεσα εμβόλια και φάρμακα για το Ιατρείο της Δομής καθώς και αναλώσιμα είδη για το Νηπιαγωγείο των παιδιών.

Αξίζει να σημειωθεί πως είναι η τρίτη φορά που η κυρία Βαρδινογιάννη επισκέπτεται την Ανοιχτή Δομή Προσωρινής Υποδοχής Σχιστού καθώς από την πρώτη στιγμή προσπαθεί να συνδράμει στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι πρόσφυγες που βρίσκονται στην χώρα μας.

Η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη με μια μητέρα από τη Συρία

Η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη με τους υπεύθυνους της Ανοιχτής Δομής Προσωρινής Υποδοχής Σχιστού και τον Διοικητή των Νοσοκομείων Παίδων “Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ” και “Π.&Α. ΚΥΡΙΑΚΟΥ” Μανώλη Παπασάββα

Η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη αγκαλιάζει την μικρή Άζια

Η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη μοιράζει δώρα στα παιδιά

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ