Έπεσαν σοβάδες σε σχολεία στην Ναύπακτο και τον Βόλο

Σοβάδες έπεσαν στο 21ο Δημοτικό Σχολείο στον Βόλο και συγκεκριμένα στη Νέα Δημητριάδα αναστατώνοντας εκπαιδευτικούς, μαθητές και γονείς.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας, magnesianews.gr,  η πτώση των σοβάδων έγινε αντιληπτή από τους εκπαιδευτικούς που έφτασαν το πρωί στο σχολείο, πριν από την έναρξη του μαθήματος.

Οι γονείς που πήγαιναν εκείνη την ώρα τα παιδιά τους στο σχολείο, ενημερώθηκαν για την πτώση των σοβάδων με τους εκπαιδευτικούς να απαγορεύουν την είσοδο, έως ότου έρθουν από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου να κάνουν τους απαραίτητους ελέγχους.

Από τη Διεύθυνση του σχολείου δόθηκε λίγη ώρα μετά η εντολή να αποχωρήσουν οι μαθητές που κάνουν μάθημα στο κτίριο που έπεσαν οι σοβάδες και ειδοποιήθηκαν οι γονείς, προκειμένου να παραλάβουν τα παιδιά τους.

Σημειώνεται πως δεν είναι η πρώτη φορά που πέφτουν σοβάδες σε σχολείο στον Βόλο, με το εν λόγω περιστατικό να είναι ένα από τα αρκετά.

Έπεσαν σοβάδες και σε ΕΠΑΛ στην Ναύπακτο

Σοβάδες έπεσαν και σε ΕΠΑΛ στην Ναύπακτο. Το βίντεο με τις εικόνες των πεσμένων σοβάδων εντός του ΕΠΑΛ σε κοινόχρηστο χώρο, στο κλιμακοστάσιο, είναι χαρακτηριστικό σε ένα εκπαιδευτικό συγκρότημα που τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει προσπάθειες συντήρησής του.

Δείτε ΒΙΝΤΕΟ:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ