Επεισόδια στου Ρέντη: «Πάρτο πάνω σου και θα σου δώσουμε λεφτά» – Τι καταγγέλλει ο πατέρας του 18χρονου

Απειλές σε βάρος του γιου του καταγγέλλει ο πατέρας του 18χρονου, ο οποίος συνελήφθη για την επίθεση σε βάρος του 31χρονου αστυνομικού, στα επεισόδια στου Ρέντη.

«Ο… πήγε και είπε ότι αυτός το έκανε. Πώς το έκανε; Τον είδες; Ή βρήκατε θύμα και βάλατε ένα παιδάκι που δεν ξέρει. Έχω ακούσει ότι τον απείλησαν. Ότι του είπαν ‘‘πάρτο πάνω σου και θα σου δώσουμε και λεφτά”. Πού στον Κορυδαλλό;», ανέφερε ο πατέρας του 18χρονου στον Alpha.

Ο 18χρονος είναι συντετριμμένος και φοβισμένος, λέει η μητέρα του, που τον επισκέφτηκε στη ΓΑΔΑ. «Δεν λέω ότι είναι αθώος, αλλά έχουν μπλέξει οι μεγάλοι τους μικρούς, έχουν σωθεί οι μεγάλοι και έχουν μπλεχτεί οι μικροί», είπε η μητέρα του και πρόσθεσε: «Ντρέπεται να δει τον πατέρα του, εγώ του μίλησα, του είπα: ό,τι είναι να το πει, να μην κλάψει άλλη μανούλα το παιδάκι της».

Ο ίδιος ο 18χρονος φέρεται να κατέθεσε στις αρχές, σχετικά με τον άνδρα που έδωσε την εντολή ώστε οι χούλιγκαν να επιτεθούν στους αστυνομικούς. «Δεν τον είδα ποτέ τον καθοδηγητή. Φορούσε διαρκώς μία κουκούλα full face. Πρόκειται για έναν άνδρα ψηλό, αδύνατο. Είναι νεαρός. Δεν τον κάνω πάνω από 25 χρονών» φέρεται να είπε στις αρχές.

«Η δική μου αίσθηση είναι ότι φοβάται. Προφανώς και ξέρει ποιος του έδωσε την φωτοβολίδα και φοβάται να μιλήσει», τόνισε ο δικηγόρος του, Απόστολος Λύτρας.

Οι αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν και να ταυτοποιήσουν τον άνθρωπο που οργάνωσε και συντόνισε την επίθεση, μέσω των εγκληματολογικών εργαστηρίων γι’ αυτό και δίνουν προτεραιότητα σε συγκεκριμένα δείγματα DNA, που έχουν ληφθεί ακόμη και για παλαιότερες υποθέσεις. Στο στόχαστρο έχουν μπει και σεσημασμένοι οργανωμένοι οπαδοί, ενώ μεγάλη βαρύτητα θα δοθεί και στην άρση του τηλεφωνικού απορρήτου.

Κομβική η μαρτυρία ενός μάνατζερ γνωστού τράπερ

Σύμφωνα με πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού, κομβική είναι και η μαρτυρία ενός μάνατζερ γνωστού τράπερ και οργανωμένου οπαδού, ο οποίος βρισκόταν στον αγωνιστικό χώρο το βράδυ της Πέμπτης.

«Εκείνο το βράδυ βρισκόμουν στο γήπεδο. Είχα πάει να αφήσω τα πανό και εκείνη την ώρα κάποιοι μου είπαν ότι θα γίνουν επεισόδια και ότι επρόκειτο να επιτεθούν στους αστυνομικούς που βρίσκονταν απ’ έξω. Εγώ έφυγα πριν αρχίσουν τα επεισόδια» φέρεται να είπε.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ