Εντοπίστηκε γιάφκα στον Άλιμο – ΦΩΤΟ

Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας σε κλειστό χώρο στάθμευσης, στην οδό Κύπρου στον Άλιμο, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είναι γιάφκα τρομοκρατών.

Στο γκαράζ έχουν βρεθεί βαλίτσες με πυρομαχικά, χειροβομβίδες, ζελατοδυναμίτιδα καθώς και νιτρική αμμωνία . Η νιτρική αμμωνία αποτελεί τη βάση για την παρασκευή της εκρηκτικής ύλης ANFO. Το υλικό εξετάζεται από κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών.

Στον χώρο ήταν επίσης σταθμευμένα δύο αυτοκίνητα. Το ένα από τα δύο αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα στο γκαράζ εκτιμάται ότι είχε χρησιμοποιηθεί για τη διαφυγή των δραστών, μετά τη ληστεία στη Μαλεσίνα Φθιώτιδας. 

Οι αρχές αναζητούν στοιχεία και γενετικό υλικό που θα τους οδηγήσει στα πρόσωπα που έβαζαν και έβγαζαν τα αυτοκίνητα στο γκαράζ και μετέφεραν τα πυρομαχικά. 

Ο χώρος εντοπίστηκε μετά τη σύλληψη της Πόλας Ρούπα το πρωί στην Ηλιούπολη, στο σπίτι της οποίας βρέθηκαν σημειώσεις, πλαστές ταυτότητες και κλειδιά. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες κάποια από τα κλειδιά ταιριάζουν στο συγκεκριμένο γκαράζ. 

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, στο μικροσκόπιο της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας έχουν μπει και άλλοι χώροι στην Αττική, που φέρονται ότι σχετίζονται με τη δράση της Πόλας Ρούπα. 

 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο γκαράζ εντόπισαν βαλίτσες με πυρομαχικά, ενώ στο χώρο ήταν σταθμευμένα δύο αυτοκίνητα.

 

Διαβάστε επίσης

Έτσι έφτασαν στη σύλληψη της Πόλας Ρούπα – ΦΩΤΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ