Ένταση και ρίψη χημικών κατά την διάρκεια φοιτητικού συλλαλητηρίου στο κέντρο της Αθήνας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Google Προσθέστε το enikos.gr στην Google

Ένταση σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 14 Σεπτεμβρίου στο κέντρο της Αθήνας κατά την διάρκεια φοιτητικής πορείας ενάντια στην Πανεπιστημιακή Αστυνομία.

Οι φοιτητές συγκεντρώθηκαν για την προγραμματισμένη τους κινητοποίηση στα Προπύλαια και κατά την διάρκεια της σημειώθηκαν συγκρούσεις με την Αστυνομία.

Η κινητοποίηση συνεχίστηκε κανονικά, καθώς ακολούθησε η πορεία προς τη Βουλή, όπου και πάλι δεν έλειψε η ένταση, στο ύψος της πλατείας Συντάγματος με την αστυνομία να κάνει χρήση χημικών.

Νωρίτερα, η ΕΛ.ΑΣ. είχε προχωρήσει σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Πανεπιστημίου, Σταδίου και Αμαλίας, με την κίνηση στο κέντρο της πόλης να διεξάγεται με ιδιαίτερη δυσκολία. Μετά το τέλος του συλλαλητηρίου, η κατάσταση ομαλοποιήθηκε.

 

 

 

Google Προσθέστε το enikos.gr στην Google