DailyMail: Πληροφορίες για χτύπημα στην λιμουζίνα του Πούτιν—«Πιθανή απόπειρα δολοφονίας»

Πληροφορίες για επίθεση στη λιμουζίνα του προέδρου της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν, μεταδίδει η βρετανική εφημερίδα DailyMail. Στο δημοσίευμα επισημαίνεται ότι το περιστατικό έχει λήξει και δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός.

Η λιμουζίνα του Βλαντίμιρ Πούτιν χτυπήθηκε από ένα «δυνατό κρότο» στον αριστερό μπροστινό τροχό και σηκώθηκε πυκνός καπνός, αναφέρει η DailyMail, κάνοντας λόγο για «πιθανή απόπειρα δολοφονίας» κατά του προέδρου της Ρωσίας. Σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ, ο Ρώσος πρόεδρος είναι σώος. Οι Αρχές προχώρησαν σε πολλές συλλήψεων ενώ ξηλώθηκαν μέλη από τη φρουρά του Βλαντίμιρ Πούτιν, καθώς φέρεται να διέρρευσαν πληροφορίες για την πορεία που θα ακολουθούσε η αυτοκινητοπομπή του Ρώσου προέδρου.

Η DailyMail επικαλείται το κανάλι General SVR στο Telegram, το οποίο κάνει συχνά αναρτήσεις με «πληροφορίες εκ των έσω» για το Κρεμλίνο και τον Βλαντιμίρ Πούτιν.

Σύμφωνα με το General SVR, ο Βλαντίμιρ Πούτιν επέστρεφε στο σπίτι του, ενώ λόγω βαθιών φόβων για την ασφάλειά του, στην πομπή συμμετείχαν πέντε αυτοκίνητα. Λίγα χιλιόμετρα πριν την κατοικία του Πούτιν, το πρώτο αυτοκίνητο της πομπής μπλοκαρίστηκε από ασθενοφόρο. Το δεύτερο αυτοκίνητο συνοδείας έκανε ελιγμό και συνέχισε να κινείται χωρίς να σταματήσει. Τότε στο αυτοκίνητο που επέβαινε ο Ρώσος πρόεδρος «ακούστηκε ένας δυνατός κρότος από τον αριστερό μπροστινό τροχό και σηκώθηκε πυκνός καπνός». Παρά τα τα προβλήματα στην οδήγησή του, το αυτοκίνητο του Πούτιν βγήκε από το σημείο της επίθεσης για να φτάσει με ασφάλεια στην κατοικία του Ρώσου προέδρου.

«Η σορός ενός άνδρα ανασύρθηκε από τη θέση του οδηγού του ασθενοφόρου», αναφέρει το General SVR.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ