Έλενα Πολυχρονοπούλου: «Η αθώωσή μου ήταν αυτονόητη – Μου οφείλουν μία συγγνώμη» – ΒΙΝΤΕΟ

Ελεύθερη είναι, μετά την απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, η Έλενα Πολυχρονοπούλου, η οποία είχε συλληφθεί τον Σεπτέμβριο του 2021 με τον τότε σύντροφό της για κατοχή ναρκωτικών.

Έλενα Πολυχρονοπούλου: Αθώα η πρώην παίκτρια ριάλιτι για την υπόθεση κοκαΐνης

Η πρώην παίκτρια ριάλιτι και μοντέλο είχε κατηγορηθεί μαζί με τον σύντροφο της ότι κατείχαν 8 κιλά κοκαΐνης, την οποία διακινούσαν σε κοσμικά καταστήματα των Αθηνών. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του δικηγόρου της, Αλέξη Κούγια, το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών έκρινε παμψηφεί αθώα την Έλενα Πολυχρονοπούλου, ενώ καταδίκασε τον πρώην σύντροφό της σε 10 χρόνια κάθειρξη.

«Η αθώωση μου ήταν αναμενόμενη»

Η Έλενα Πολυχρονοπούλου, μιλώντας στην εκπομπή Live News, τοποθετήθηκε επί του περιστατικού και ξεκαθάρισε ότι δεν είχε καμία σχέση με τις ναρκωτικές ουσίες και καμία εμπλοκή στην κατάσταση.

Έλενα Πολυχρονοπούλου: Αποφυλακίζεται το μοντέλο που κατηγορείται για εμπλοκή σε υπόθεση κοκαΐνης

«Τα ναρκωτικά βρέθηκαν σε μία βαλίτσα στην κατοχή του πρώην συντρόφου μου στην Νέα Σμύρνη. Δεν βρέθηκε τίποτα από ναρκωτικά ούτε στο σπίτι του πρώην συντρόφου μου, που έτυχε να ήμουν εκεί, διότι εγώ διαμένω στο πατρικό μου», ξεκαθάρισε αρχικά η πρώην παίκτρια ριάλιτι και μοντέλο. «Ήταν αναμενόμενη η αθώωσή μου. Είναι σαν να προσπαθείς να πείσεις ότι δεν είσαι ελέφαντας και αυτό είναι το δύσκολο κομμάτι. Ειδικά στα ελληνικά δρώμενα, κατηγορούνται πολύ εύκολα οι άνθρωποι, προφυλακίζονται ακόμη πιο εύκολα, χωρίς κάποιο στοιχείο, αλλά μόνο με ενδείξεις», πρόσθεσε.

Σχετικά με τον λόγο της προφυλάκισης της η κα Πολυχρονοπούλου σημείωσε: «Μου οφείλουν μία εξήγηση και μία συγγνώμη, διότι 8 μήνες από την ζωή μου, δυστυχώς, δεν αναπληρώνονται, είναι ένας χαμένος χρόνος. Πήγε στράφι. Η χειρότερη εμπειρία της ζωής μου. Εκτός όλων των άλλων, μου κατέστρεψε μέσα σε μία νύχτα ό,τι είχα χτίσει στην τηλεόραση από τα 18 μέχρι τα 30 μου χρόνια».

«Δεν είχα καμία σχέση με τις ναρκωτικές ουσίες. Δεν είχα καμία εμπλοκή στην υπόθεση. Ούτε καν γνώριζα τι ακριβώς γίνεται. Δεν έμενα στο σπίτι του πρώην συντρόφου μου. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι προφυλακίστηκα εξαιτίας της κατάθεσης ενός αστυνομικού, προφανέστατα επειδή ήταν ο λόγος του εναντίον του δικού μου, λήφθηκε περισσότερο υπόψιν» κατέληξε η Έλενα Πολυχρονοπούλου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ