ΕΛ.ΑΣ.: Αυτός είναι ο σάτυρος με το τζόκεϊ που επιτέθηκε σε γυναίκες στη Βούλα – Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

Τα στοιχεία του αλλοδαπού, ο οποίος κατηγορείται για επιθέσεις σε βάρος γυναικών στη Βούλα, έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ., έπειτα από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 34χρονος επιτέθηκε σε τρεις νεαρές γυναίκες και μία ανήλικη, τη Μεγάλη Εβδομάδα. Κατηγορείται για απόπειρα βιασμού, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, απείθεια, απλή σωματική βλάβη και παράνομη βία. Ο κατηγορούμενος φέρεται να πλησίασε τις γυναίκες με πρόσχημα ότι θέλει βοήθεια και όταν εκείνες σταμάτησαν προκειμένου να του δώσουν οδηγίες, όρμησε πάνω τους για να τις ακινητοποιήσει.

Ο αποκαλούμενος και ως “δράκος με το τζόκεϊ” ταυτοποιήθηκε έπειτα από έρευνες των Αρχών και το μεσημέρι της 10ης Μαΐου εντοπίστηκε σε καφετέρια, στο Περιστέρι. Ο ίδιος προσπάθησε να διαφύγει, ωστόσο, ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς και συνελήφθη.

Πρόκειται για τον KHAN IMRAN του MUHAMMAD ABBAS και της KAUSAR , γεννηθέντα την 18-9-1987 στο Πακιστάν.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του κατηγορουμένου, στη διευκόλυνση διερεύνησης της τυχόν τέλεσης και άλλων ομοειδών πράξεων και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινική αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσε. Ειδικότερα δε, δεδομένου ότι ο κατηγορούμενος τέλεσε τις αξιόποινες πράξεις σε βάρος πολλών παθόντων κατά τρόπο που καταδεικνύει ιδιαίτερη επικινδυνότητα του για τη δημόσια ασφάλεια και προκειμένου διαπιστωθούν και εξιχνιαστούν άδηλες υποθέσεις παρόμοιων περιστατικών από παθόντες που έλαβαν χώρα σε προγενέστερο της φυσικής αστυνομικής επιτήρησης χρόνο.

Στο πλαίσιο αυτό, από την ΕΛ.ΑΣ. παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-9692920 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.