Εκλογές 2023: Με τι καιρό θα ψηφίσουμε, πού αναμένονται καταιγίδες – Η πρόγνωση από τον Παναγιώτη Γιαννόπουλο

Άστατος θα είναι ο καιρός την Κυριακή των εκλογών (25/6), με μπόρες και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας. Ο μετεωρολόγος, Παναγιώτης Γιαννόπουλος ανέφερε στο enikos.gr ότι την ημέρα των εκλογών αναμένονται καταιγίδες και μικρή πτώση της θερμοκρασίας.

Σύμφωνα με τον ίδιο, το μεσημέρι και το απόγευμα του Σαββάτου (24/6) θα αναπτυχθούν νεφώσεις και σε κάποιες περιοχές, όπως η Δυτική Μακεδονία, η Ήπειρος, η Θεσσαλία, η Δυτική Στερεά και το Βόρειο Αιγαίο θα εκδηλωθούν μπόρες και καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα υποχωρήσουν αργά το απόγευμα.

Η θερμοκρασία θα φτάσει ακόμη τους 37 βαθμούς Κελσίου στα ηπειρωτικά. Στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με λίγα σύννεφα, ενώ η θερμοκρασία θα φτάνει τους 34 και 33 βαθμούς Κελσίου, αντίστοιχα. Οι άνεμοι στο Ιόνιο δεν θα ξεπεράσουν τα 3-4 Μποφόρ, ενώ στο Αιγαίο οι άνεμοι φτάσουν μέχρι τα 6 μποφόρ.

Την Κυριακή, ημέρα των εκλογών, αναμένονται περισσότερες καταιγίδες και μπόρες. Η αστάθεια θα εντοπίζεται σε περιοχές, όπως η Μακεδονία, η Ήπειρος, η Θεσσαλία, η Δυτική και Κεντρική Στερεά, η Δυτική Πελοπόννησος, με μεσημεριανές και απογευματινές καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Άστατος -λιγότερο από την Κυριακή- θα είναι ο καιρός και τη Δευτέρα (26/6).

Ακούστε την πρόγνωση του Παναγιώτη Γιαννόπουλου

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ