Ελένη Τσολάκη: Η «διαφορετική» καλημέρα στην έναρξη της εκπομπής – «Όπως ξεκίνησαν όλα, έτσι επιλέξαμε και να τελειώσουν»

Διαφορετικά ξεκίνησε την σημερινή της εκπομπή στο Οpen η Ελένη Τσολάκη. Η παρουσιάστρια του Open Weekend στην τελευταία εκπομπή της σεζόν βγήκε στον αέρα από τον εξωτερικό χώρο των στούντιο του σταθμού και περιέγραψε τα συναισθήματά της στο τέλος αυτής της τηλεοπτικής σεζόν.

«Όπως ξεκίνησαν όλα φέτος, έτσι επιλέξαμε και να τελειώσουν. Σήμερα είναι το τελευταίο Open Weekend και δεν θα σας κρύψω ότι είμαι και κάπως φορτισμένη, κάπως γλυκά, περίεργα, συναισθηματικά διαφορετικά σήμερα», ανέφερε η Ελένη Τσολάκη.

«Δεν έχω κοιμηθεί, έχω κοιμηθεί 2-3 ώρες το βράδυ και θα μου πείτε: γιατί, είναι πρεμιέρα; Στην πρεμιέρα συνηθίζεται να έχεις άγχος. Είναι αυτό που πολλές φορές, όταν είσαι στα μισά της χρονιάς ή στον διαρκή αγώνα να βγει η εκπομπή και να τα πάμε καλά, λες: πότε θα έρθει η τελευταία μέρα; Και όταν ξημερώσει αυτή η μέρα που σηματοδοτεί το τέλος μιας ωραίας πορείας και ενός ωραίου κύκλου – γιατί το σίγουρο είναι ότι η επόμενη μέρα δεν θα είναι η ίδια με αυτήν που αφήνουμε σήμερα – τότε αισθάνεσαι όλα τα όμορφα», συμπλήρωσε.

«Πολλές φορές έχουμε οι άνθρωποι την τάση σε κάθε ολοκλήρωση ενός κύκλου να θυμόμαστε τα όμορφα και αυτό πρέπει να κάνουμε. Αυτά σκεφτόμουν κι εγώ χθες το βράδυ, ένα όμορφο ταξίδι που φτάνει για το καλοκαιράκι στο τέλος του», κατέληξε η Ελένη Τσολάκη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ