Κακοκαιρία Daniel – Καρδίτσα: Εγκλωβισμένη έγκυος στον Παλαμά – Έκκληση για βοήθεια

Ανησυχία επικρατεί για έγκυο που κινδύνευσε στον Παλαμά Καρδίτσας. Η γυναίκα παραμένει εγκλωβισμένη στην περιοχή λόγω της κακοκαιρίας Daniel και σύμφωνα με εθελόντρια της ΕΜΑΚ «πρέπει να μεταφερθεί άμεσα στο νοσοκομείο».

Η εθελόντρια της ΕΜΑΚ, Ειρήνη Δήμου, μιλώντας στο Open τόνισε ότι είναι άμεση ανάγκη να μεταφερθεί από την ΕΜΑΚ. «Μόλις επικοινώνησαν μαζί μου, υπάρχει μεγάλο πρόβλημα, πρέπει οπωσδήποτε να κατεβεί το ελικόπτερο να πάρει την εγκυμονούσα, είναι κρίσιμη η κατάστασή της. Βρίσκεται στην καφετέρια Franklin, στο κέντρο του Παλαμά. Γυναικολόγος μάς ενημέρωσε ότι πρέπει να μεταφερθεί τώρα – χθες για την ακρίβεια – στο νοσοκομείο. Δεν είναι γιατρός μαζί της προσπαθούν και επικοινωνούν από το τηλέφωνο», είπε.

Η εθελόντρια είχε μιλήσει και νωρίτερα στην εκπομπή, αναφέροντας πως η έγκυος ήταν αφυδατωμένη χθες και χρειάστηκε να της χορηγήσουν ορό, μετά από τεράστια προσπάθεια.

«Χθες το βράδυ με την ΕΜΑΚ μάς έγινε μία έκκληση από τον Παλαμά από μία έγκυο η οποία κινδύνευε από αφυδάτωση και περίπου 3 η ώρα το πρωί κατάφερε γιατρός που με κάλεσε να προσεγγίσουν και να την ενυδατώσουν με ορό. Η ΕΜΑΚ ξεκίνησε την επιχείρηση κατά τις 23.30 μ.μ. και κατάφερε να φτάσει με βάρκα στο σημείο στις 3.00 π.μ. για να την ενυδατώσουν με ορό. Είναι η γιατρός μαζί της, έχει ενυδατωθεί με ορούς. Δε γινόταν να μεταφερθεί με βάρκα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ