Παλαμάς Καρδίτσας: Κάτοικοι του χωριού μοιράζουν με φουσκωτό νερό στους εγκλωβισμένους – Δείτε ΒΙΝΤΕΟ

Απελπισμένοι είναι οι κάτοικοι του Παλαμά Καρδίτσας. Το πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel ήταν σαρωτικό και οι εγκλωβισμένοι πολίτες απευθύνουν έκκληση για βοήθεια και προμήθειες. Η σφοδρή βροχόπτωση κάλυψε τα πάντα με νερόμ με τους ανθρώπους να έχουν καταφύγει σε ψηλότερους ορόφους σπιτιών και σε στέγες.  Περιμένουν υπομονετικά για βοήθεια. Τα σωστικά συνεργεία κατάφεραν να προσεγγίσουν την περιοχή το βράδυ της Πέμπτης.

Κάποιοι έχουν επιστρατεύσει ακόμη και φουσκωτά για να προσεγγίσουν εγκλωβισμένους στα σπίτια τους προκειμένου να τους δώσουν ένα μπουκάλι νερό.

«Μετά από πόσα τηλεφωνήματα, πόσες εκκλήσεις στα κανάλια και στα social media, έφτασαν μετά από 16 ώρες. Νερό και φαγητό δεν έφερε κανένας ακόμα. Σπίτια και αποθήκες έχουν πέσει, οι άνθρωποι δεν έχουν φάρμακα» είπε ο κ. Γιάννης Χατζής στο MEGA.

Ακόμη, έκανε έκκληση στους διασώστες να μοιράσουν πόσιμο νερό, διότι η κατάσταση για τους κατοίκους του Παλαμά είναι απελπιστική. «Ελάτε να μας δώσετε νερό και φαγητό, δεν ζητάμε κάτι άλλο», είπε. Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο ίδιος οι διασώστες του ανέφεραν ότι προτεραιότητά τους ήταν να σώσουν ανθρώπινες ζωές, ενώ η παροχή νερού και φαγητού ερχόταν σε δεύτερη μοίρα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ