Εντοπίστηκε ο διοργανωτής του πάρτι με τα 200 άτομα στο Μέτς – Πρόστιμο 50.000 ευρώ

Εντοπίστηκε το υπόγειο όπου πραγματοποιήθηκε το πάρτι με 200 άτομα το περασμένο Σάββατο, 15 Ιανουαρίου, και επιβλήθηκε πρόστιμο 50.000 ευρώ στον διοργανωτή.
Σημειώνεται ότι το Σαββατοκύριακο είδαν το φως της δημοσιότητας βίντεο από πάρτι που στήθηκε παράνομα σε αποθήκη δίπλα από γνωστό κλαμπ στην περιοχή του Μετς. Το πάρτι ξεκίνησε στις δέκα το βράδυ και τελείωσε γύρω στις έξι το πρωί.

Η αστυνομία άρχισε να αναζητά τον χώρο όπου έγινε το συγκεκριμένο πάρτι και έπειτα από έρευνα διαπίστωσε ότι φιλοξενήθηκε σε μια υπόγεια αποθήκη στη συμβολή των οδών Αρδηττού και Μ.Μουσούρου. Εκεί βρίσκεται ένα μπαρ, όμως το πάρτι δεν το έκανε ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού. Σύμφωνα με πληροφορίες, νοίκιασε τον χώρο σε μια εταιρεία που διοργανώνει εκδηλώσεις. Η αστυνομία εντόπισε τον ιδιοκτήτη της εταιρείας που διοργάνωσε το πάρτι και του επέβαλε πρόστιμο 50.000 ευρώ.

“Στο πλαίσιο επισταμένων ερευνών για τον εντοπισμό χώρων όπου πραγματοποιούνται παράνομα ιδιωτικά πάρτι, εντοπίστηκε σε περιοχή της Αθήνας ο υπόγειος χώρος κτιρίου όπου, την 15 Ιανουαρίου 2022, έλαβε χώρα ιδιωτική εκδήλωση στην οποία συμμετείχαν περίπου 200 άτομα και προσδιορίστηκε ο διοργανωτής, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία και του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 50.000 ευρώ” αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ σχετικά με τον απολογισμό των ελέγχων που διενεργούνται σε καθημερινή βάση για την τήρηση των μέτρων κατά του κορονοϊού.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ