Θεσσαλονίκη: Το μήνυμα για το κρυφό πάρτι του ρεβεγιόν – Με στίγμα στο χάρτη και είσοδο 20 ευρώ

Με μήνυμα στο Instagram που περιλάμβανε τη μυστική τοποθεσία με στίγμα στο google maps, ασυνείδητοι προσκαλούσαν κόσμο για συμμετοχή σε κρυφό πάρτι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στη Θεσσαλονίκη.

Μπορεί ο κορονοϊός να καλπάζει στη χώρα, ωστόσο ούτε φέτος έλειψαν τα κρυφά οργανωμένα πάρτι.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση στη Θεσσαλονίκη όπου άτομα γνωστής ομάδας διοργάνωσης εκδηλώσεων έστησαν πρωτοχρονιάτικο πάρτι σε εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο στην περιοχή του Αγγελοχωρίου. Σύμφωνα με το thesstoday.gr, εξαιτίας των αυστηρών μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού, τηρήθηκε σιγή ιχθύος έως την αλλαγή του χρόνου. Αμέσως μετά οι υποψήφιοι συμμετέχοντες έστειλαν μηνύματα στο Instagram όπου ενημέρωναν για το μυστικό event χρησιμοποιώντας στίγμα στο google maps.

Μάλιστα, όσοι πιστοί προσήλθαν -εκτιμάται περί τους 100- κλήθηκαν να πληρώσουν και το αντίτιμο εισόδου, ύψους 20 ευρώ, ενώ για παρέα πέντε ατόμων το ποσό για τη φιάλη ανερχόταν στα 150 ευρώ. «Δεν το στέλνουμε σε άλλους» συμπλήρωναν οι διοργανωτές στο μήνυμά τους.

Η διασκέδαση κράτησε για λίγη ώρα, καθώς έπεσε… σύρμα για επικείμενη έφοδο της ΕΛΑΣ. Αποτέλεσμα της επιχείρησης ήταν να τιμωρηθεί ένας 46χρονος με το πρόστιμο των 50.000 ευρώ, ο οποίος φέρεται να είχε στήσει ένα ολόκληρο ηχοσύστημα μέσα σε ένα όχημα τύπου βαν.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ